Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

El Ple extraordinari d’aprovació inicial del POUM és el dimarts 30 d’abril

29 d'abril de 2013El Ple extraordinari d’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística del Municipi (POUM) se celebra el dimarts 30 d’abril, a les 19.00h, a la Sala Polivalent. Així ho ha explicat la Tinenta d’Alcaldia de l’Àrea de Territori i Medi Ambient, Àngels Marcuello, que ha volgut “remarcar la gran feina realitzada i la complexitat del document, així com la satisfacció de poder portar el document finalment a la seva aprovació”.

 

Segons Marcuello, “durant tot aquest temps s’ha fet un esforç, malgrat haver treballat a contrarellotge, per dur el projecte a aprovació el més aviat possible, i per conèixer al màxim totes les posicions envers el POUM, així que esperem que l’aprovació inicial compti amb el major consens possible per part de totes les forces polítiques”.

 

En el Ple extraordinari del dia 30 es farà una aprovació inicial del projecte, fet que donarà pas a un període d’exposició pública per tal que totes les persones interessades puguin presentar al·legacions al document.

 

Un cop presentades les al·legacions i estudiades totes i cadascuna d’elles, es portarà el document de nou a sessió plenària per tal de procedir a l’aprovació provisional. Quan es realitzi aquesta aprovació, el POUM serà enviat a la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya per a la seva aprovació definitiva.


Imatges relacionades

  • Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans, vista cap a l'oest

    Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans, vista cap a l'oest

  • Vista parcial de la vila, cap a l'est, i amb el Castell de Plegamans al fons

    Vista parcial de la vila, cap a l'est, i amb el Castell de Plegamans al fons