Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 17 de setembre

Segona xerrada sobre el POUM, avui amb el veïnat de Tenda Nova

10 de juliol de 2013L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans continua avui amb les xerrades específiques per sectors del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per tal d’informar a la ciutadania més directament d’allò que els afecta en el document. Avui és el torn del barri de Tenda Nova. A l’igual que la passada setmana, la reunió serà a les 19.30 hores, a l’Auditori de la Masia de Can Cortès.

 

El passat dijous, una trentena de veïns i veïnes de Can Parera van participar en la sessió informativa que es va fer específica per ells. Les persones assistents van conèixer l’afectació del POUM al seu barri, que passa per dos eixos principals: la previsió que fa la Generalitat de construir la carretera Interpolar, i que comporta la creació d’un nou accés al barri; el traçat d’una falla geològica que afecta la construcció de nous habitatges, i el Pla de Millora Urbana que afecta als 48 habitatges de l’extrem nord del barri.

 

La Tinenta d’Alcaldia de l’Àrea de Territori i regidora de Planejament, Àngels Marcuello, va explicar que “els objectius del POUM respecte Can Parera són millorar el barri, establir els nous accessos per al veïnat i la zona industrial, i fer-ho sempre amb el consens i la participació de tothom”.

 

Per la seva banda, el tècnic responsable del POUM, Santi Bertran, va explicar que el document divideix el sector en tres plans d’actuació urbanística: un pels habitatges aïllats, un PMU pels habitatges en filera i un per les indústries ubicades al sector.

 

La resta de xerrades seran:

 

. Dijous 11 de juliol, Comanda Templera (Santa Magdalena)

. Dimecres 17 de juliol, Can Duran – Montjuïc

. Divendres 19 de juliol, Can Falguera – Turons

. Dimarts 23 de juliol, Can Riera

. Dimecres 24 de juliol, La Pineda – Can Puigoriol

. Dilluns 29 de juliol, Camí de Sentmenat – La Sagrera

. Dimarts 30 de juliol, Av. Catalunya – Can Maiol – Pedra Llarga

. Dimecres 31 de juliol, El Castell


Imatges relacionades

  • Sessió informativa amb el veïnat de Can Parera

    Sessió informativa amb el veïnat de Can Parera