Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Nou passeig per a vianants per connectar la Ronda Verda amb la rambla d'Isaac Peral

28 de gener de 2014L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat, mitjançant la regidoria de Medi Natural, les obres per crear un passeig verd per a vianants a l'avinguda de l'Ebre i en un tram del carrer Miquel Martí i Pol. Aquest eix per a vianants es fa amb la intenció d'unir el barri de Can Cortès i el centre del municipi –mitjançant la rambla d'Isaac Peral- amb la Ronda Verda de la Riera. Es preveu que l'obra estigui enllestida en un mes. El pressupost que l'Ajuntament destina a aquest projecte és de 42.463,14€.

 

Pedro Sánchez, regidor de Medi Natural de l'Ajuntament, explica que "a més de crear l'eix verd, amb aquesta actuació es neteja i es dignifica el solar on es troba la nau de les Brigades Municipals, situat entre l'avinguda de l'Ebre i el carrer Miquel Martí i Pol". I és que, tal i com especifica Sánchez, "s'aprofita runa que s'havia acopiat al costat de la nau de les Brigades Municipals i que, un cop tractada, serveix com a material reciclat per fer el substrat sobre el que es crea el passeig per a vianants". Per la seva banda, Carme Sanz, regidora de Manteniment d'Espais Públics, afegeix que "la creació de l'eix verd, que està fent la Brigada Municipal d'Obres, va acompanyada de millores en les voreres ja existents, que s'adapten per fer-les accessibles, i del reforç de la senyalització viària per potenciar la seguretat dels vianants".

 

En concret, el nou eix serà un camí de sauló de 3,5 metres d'amplada, amb dues vores de formigó en ambdós costats. El camí quedarà traçat en paral·lel a la vorera existent al costat oest de l'avinguda de l'Ebre. La creació d'aquest nou eix inclou la instal·lació de bancs i la plantació d'arbres de les espècies liquidàmbar, prunus i plàtans. Amb aquesta actuació l'Ajuntament dóna resposta a la sol·licitud de millora d'aquest espai demandada pels veïns.

 


Imatges relacionades

 • L'av. Ebre concentra bona part dels treballs per crear el nou passeig, a la franja que hi ha entre la vorera del costat dret del carrer i les naus industrials.

  L'av. Ebre concentra bona part dels treballs per crear el nou passeig, a la franja que hi ha entre la vorera del costat dret del carrer i les naus industrials.

 • Vista de l'avinguda Ebre des del sud.

  Vista de l'avinguda Ebre des del sud.

 • Maquinària treballant en el solar que quedarà net i amb nous arbres i mobiliari urbà quan acabi l'actuació.

  Maquinària treballant en el solar que quedarà net i amb nous arbres i mobiliari urbà quan acabi l'actuació.

 • Tractament de la runa per reciclar-la com a substrat del nou camí.

  Tractament de la runa per reciclar-la com a substrat del nou camí.

Documentació adjunta