Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

L'Ajuntament estalviarà uns 35 mil euros a l'any en electricitat optimant la potència contractada

24 de juliol de 2014L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans calcula que estalviarà 34.554€ a l'any en consum elèctric. Aquesta rebaixa en la factura elèctrica prové de la reducció de la potència contractada en 46 del centenar aproximat d'escomeses –connexions a la xarxa elèctrica- que té el consistori. Aquestes 46 escomeses proporcionen electricitat a equipaments i enllumenat públic.

 

"La reducció de la potència contractada en aquestes escomeses no afectarà en cap cas al funcionament normal en els edificis públics ni en la il·luminació dels carrers", explica Carme Sanz, regidora de Manteniment d'Espais Públics.I és que senzillament es redueix la potència contractada de les escomeses en qüestió per adaptar-la a les necessitats reals, quantificades en un estudi que s'ha dut a terme per analitzar aquesta correlació en totes les escomeses de què disposa l'Ajuntament.

 

La Junta de Govern Local ja ha aprovat la inversió que el consistori satisfà per reduir la potència contractada i, en conseqüència, la despesa en electricitat de les 46 escomeses en les que s'ha detectat el desajust. Ara, doncs, l'Ajuntament inverteix 7.840€ per dur a terme aquesta reducció de la potència contractada. Tal i com manifesta la regidora Carme Sanz, "és una inversió més que rendible, ja que es recuperarà unes 4 vegades cada any". La despesa de 7.840€ inclou la gestió del canvi de contractes i la modificació de les 46 escomeses per adaptar-les a una potència inferior i que es correspongui amb el consum real.


Imatges relacionades

  • Instal·lació situada al c. Padró que acull diverses escomeses elèctriques de l'Ajuntament.

    Instal·lació situada al c. Padró que acull diverses escomeses elèctriques de l'Ajuntament.