Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans inverteix més de 200.000 euros en obres durant l’estiu

31 de juliol de 2014Durant els mesos de juliol, agost i setembre s’aprofita per arranjar equipaments municipals, esportius, educatius i fer obres de manteniment a la via pública

 

 

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa un seguit d’obres que serveixen per reforçar els diferents equipaments del municipi en el període de menys activitat.

 

És el cas, per exemple, de les escoles bressol El Sol i El Patufet, on s’està treballant en la substitució del paviment, així com s’està renovant el paviment a les aules de P3 de l’escola Folch i Torres. Pel que fa als equipaments esportius, que també és a l’estiu quan no tenen activitat, s’està enllestint la col·locació del nou parquet al Pavelló Municipal Maria Víctor i s’estan habilitant les sortides d’emergència. En el camp de futbol també s’estan fent obres, en aquest cas, s’està fent el tancat definitiu de l’equipament esportiu i la nova entrada d’accés al camp. Aquesta obra, a més, servirà per rehubicar-hi els mòduls que s’utilitzen com a oficines i s’ampliarà amb un nou mòdul destinat com a vestidors per als àrbitres.

 

Pel que fa a la via pública, durant juliol i agost s’està reparant el paviment de les voreres del carrer Orfebreria i es faran obres de millora d’accessibilitat al carrer Dom Bosco fins a l’Av. Diagonal. A banda, es continua amb el manteniment preventiu de tota la xarxa de clavegueram municipal amb l’objectiu de mantenir-lo en condicions òptimes. La plaça 11 de setembre també és un altre espai on s’estan fent obres d’arranjament de la barana i les escales d’accés, que es trobaven en una situació molt deteriorades. I la plaça de Ca l’Estruch, on s’aprofitaran els propers dies per instal·lar-hi un nou enllumenat a la zona verda.

 

Un altre dels edificis municipals que està en obres és Can Cortès. Durant l’estiu s’està aprofitant per realitzar una nova distribució dels lavabos amb l’objectiu de donar un millor servei a les persones usuàries, i s’està fent una modificació de les reixes exteriors de l’edifici.

 

Carme Sanz, regidora de Manteniment d’Espais Públics, destaca que “totes les obres són molt necessàries, i és millor aprofitar aquests mesos en què hi ha menys activitat als equipaments perquè facilita tant les condicions de feina pel personal que hi ha de treballar com garanteix una reducció de les molèsties considerable”.

 

Per finalitzar, un altre dels punts clau on s’estan fent obres és la plaça Ernest Lluch. Allà s’està creant un nou parc infantil i s’hi instal·larà un enllumenat nou.

 

Totes aquestes obres estan valorades en més de 200.000 d’euros d’inversió que realitza l’Ajuntament.


Imatges relacionades

  • Renovació de les escales a la plaça Onze de Setembre

    Renovació de les escales a la plaça Onze de Setembre

  • Noves sortides d'emergència del Pavelló Municipal Maria Víctor

    Noves sortides d'emergència del Pavelló Municipal Maria Víctor

  • Arranjament del perímetre i l'entrada del camp de futbol municipal

    Arranjament del perímetre i l'entrada del camp de futbol municipal