Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Enllestit el nou pas de vianants a l’avinguda Catalunya amb el carrer Riereta

26 de setembre de 2014La propera setmana es farà un nou pas de vianants a l’avinguda Catalunya amb els carrers Arimon i Juan Ramón Jiménez

 

Al llarg d’aquesta setmana s’han realitzat els treballs per crear un nou pas de vianants a l’avinguda Catalunya, en aquest cas, just a l’alçada de la seva connexió amb el carrer Riereta.

 

La nova obra ha estat sol·licitada per l’Ajuntament de forma reiterada a la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, però fins ara no l'han autoritzat.

 

“Es tracta d’un pas prioritari per garantir la seguretat dels vianants, ja que no tothom baixa fins al semàfor de la Carrerada per creuar l’avinguda Catalunya”, explica la regidora de Manteniment d’Espais Públics, Carme Sanz. “Era un punt negre al que volíem donar solució, ja que més d’un cop hem patit ensurts amb ciutadans que creuen la via per aquest lloc”.

 

D’altra banda, la regidora es lamenta que l’autorització no hagi arribat fins ara, ja que “si hagués arribat abans, es podria haver fet el pas quan es va fer l’obra d’ampliació de la vorera del carrer Riereta, i no ara, que ens ha obligat a desfer una petita part del que ja s’havia arranjat per reduir les voreres i fer-les accessibles”. “De totes formes -afegeix la regidora- estem satisfets que finalment hem tingut el permís necessari per poder fer el pas”.

 

L’obra, que ha estat realitzada per l’empresa Marsal Excavacions, s’ha fet en quatre dies. L’empresa Interoad S.L. s’ha encarregat de la senyalització horitzonal.

 

Nou pas de vianants

A banda d’aquesta obra, la Regidoria de Manteniment d’Espais Públics ha planificat un nou pas de vianants a l’avinguda Catalunya amb els carrers Arimon i Juan Ramón Jiménez, just davant del supermercat Caprabo. L’obra començarà el proper dilluns 29 de setembre i està prevista una durada d’una setmana, aproximadament.

 


Imatges relacionades

  • Nou pas de vianants a l'avinguda Catalunya, a l'alçada del carrer Riereta.

    Nou pas de vianants a l'avinguda Catalunya, a l'alçada del carrer Riereta.