Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Talls i restriccions de trànsit puntuals a l'av. Catalunya i el pg. de la Carrerada per obres

16 d'octubre de 2014Es recomana als vehicles evitar el pas per la cruïlla que uneix ambdues vies sempre que sigui possible

 

La complexitat de l'obra de reurbanització de la cruïlla entre l'avinguda Catalunya i el passeig de la Carrerada obliga a fer talls i restriccions de trànsit en moments puntuals, ja sigui pel moviment de maquinària pesada, obertures de rases i altres accions que afecten al moviment de vehicles. De fet, avui ha calgut desviar trànsit des de l'avinguda Catalunya i cap a altres carrers per l'obertura d'una rasa en aquesta via amb l'objectiu d'instal·lar-hi un nou col·lector del clavegueram.

 

Per minimitzar els problemes de mobilitat, es recomana a tots els vehicles que evitin el pas per la cruïlla esmentada, especialment en hores punta. Els autobusos, però, no modifiquen ni el seu recorregut ni les seves parades.

 

D'altra banda, de moment no s'aplicarà la mesura anunciada ahir de restringir el trànsit a un sol sentit de la marxa al passeig de la Carrerada perquè els canvis decidits avui en la progressió de l'obra no ho fan necessari. De moment, doncs, es mantenen els dos sentits de la marxa en aquesta via.

 

Les obres de reurbanització d'aquest sector tenen l'objectiu de millorar l'espai urbà, fent-lo més segur, accessible i còmode per als vianants alhora que s'hi fan altres millores en el clavegueram, subministres subterranis, asfaltat i paisatge urbà. Afecten al tram del passeig de la Carrerada comprès entre el Camí Reial i l'avinguda Catalunya, el tram d'aquesta última via que fa de cruïlla amb la carrerada i un tram del carrer Plegamans, entre l'av. Catalunya i el carrer Castell.

 


Imatges relacionades

 • 141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya2

  141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya2

 • 141016 obrescarrerada talltransit pgcarrerada

  141016 obrescarrerada talltransit pgcarrerada

 • 141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya4

  141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya4

 • 141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya3

  141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya3

 • 141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya1

  141016 obrescarrerada talltransit avcatalunya1

Documentació adjunta