Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El tram superior de la Carrerada queda tallat al trànsit durant dos dies per obres

16 de desembre de 2014El tall afecta també als carrers Comerç i Cooperativa i al tram central del Camí Reial

 

El tram del passeig de la Carrerada comprès entre el carrer Padró i l'avinguda Catalunya quedarà totalment tallat al trànsit demà, dimecres 17 de desembre, i aquest dijous, 18 de desembre, segons la programació dels treballs que s'hi han de fer. El tall s'efectua per renovar les canonades de subministrament d'aigua potable i en coordinació amb CASSA. Segons la companyia, el subministrament d'aigua no es veurà afectat.

 

El tall de trànsit afectarà a altres vies de l'entorn a més a més del tram esmentat de la Carrerada. Així, quedaran també completament tallats al trànsit el carreró de la Cooperativa, el carrer Comerç i el tram del Camí Reial comprès entre el carrer Secretari Gil i la plaça de la Vila.

 

Els talls de trànsit i els desviaments quedaran senyalitzats. Com a itinerari alternatiu, es recomana als conductors que vulguin accedir a l'avinguda Catalunya des del passeig de la Carrerada que abandonin aquesta via mitjançant la rambla Mestre Pere Pou per accedir a l'avinguda Catalunya des del carrer Can Cortès.

 

Aquests treballs s'han fet coincidir amb les obres de reforma urbanística d'aquest tram del passeig de la Carrerada, on, per exemple, també es renova la xarxa de clavegueram, entre altres actuacions.


Imatges relacionades

  • El pg. de la Carrerada està en obres des de fa setmanes per millorar-ne la seguretat, l'accessibilitat i el paisatge urbà.

    El pg. de la Carrerada està en obres des de fa setmanes per millorar-ne la seguretat, l'accessibilitat i el paisatge urbà.

  • Rasa oberta al pg. de la Carrerada, on s'aprofita la remodelació per renovar les xarxes soterrades.

    Rasa oberta al pg. de la Carrerada, on s'aprofita la remodelació per renovar les xarxes soterrades.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats