Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Es paralitzen les obres del passeig de la Carrerada fins al 7 de gener

23 de desembre de 2014Malgrat la suspensió dels treballs, només es pot circular en sentit ascendent al tram de la Carrerada que es reforma

 

Les obres de reforma del tram superior del passeig de la Carrerada han quedat aturades des d'avui i fins que acabin les festes de Nadal, el 7 de gener. Tal i com explica Carme Sanz, regidora de Manteniment d'Espais Públics, "es paralitzen perquè hi pugui passar la Cavalcada dels Reis Mags i per no entorpir ni la circulació de vehicles ni l'activitat comercial".

 

Malgrat la paralització de les obres, només es pot circular en un únic sentit en aquest tram del passeig de la Carrerada. Només poden passar-hi vehicles en sentit ascendent en el tram de la Carrerada comprès entre el Camí Reial i l'avinguda Catalunya. Dit d'una altra manera: no es pot accedir al passeig de la Carrerada des de l'avinguda Catalunya. Per permetre que la Cavalcada passi pel passeig de la Carrerada i que hi puguin circular vehicles durant el període nadalenc, els operaris han tapat les rases i han retirat obstacles i altres elements.

 

Amb la suspensió temporal d'aquestes obres, la fi de la reforma de la vorera situada davant Can Cortès, i adaptacions en altres obres, com les de la plaça de l'Alzina, "queden oberts a la circulació de vehicles tots els carrers durant les festes", subratlla Sanz.


Imatges relacionades

  • S'han aturat les obres i s'han tapat les rases al tram afectat del pg. de la Carrerada. Només s'hi pot circular en sentit ascendent.

    S'han aturat les obres i s'han tapat les rases al tram afectat del pg. de la Carrerada. Només s'hi pot circular en sentit ascendent.

  • No es pot accedir en vehicle al pg. de la Carrerada des de l'av. Catalunya.

    No es pot accedir en vehicle al pg. de la Carrerada des de l'av. Catalunya.

  • Obres de millora i reforma del pg. de la Carrerada i de la cruïlla amb l'av. Catalunya.

    Obres de millora i reforma del pg. de la Carrerada i de la cruïlla amb l'av. Catalunya.