Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

L'Ajuntament signa el contracte per a la construcció de la nova pista poliesportiva coberta

8 de gener de 2015Les obres comencen la propera setmana on s'ubica l'aparcament del pavelló d'esports. L'aparcament alternatiu es troba al solar del darrere d'aquest equipament, al carrer Folch i Torres

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i dos representants de l'empresa Grupo Cobra, adjudicatària del projecte construcció de la nova pista poliesportiva, han signat aquest matí el contracte que regula l'edificació d'aquest nou equipament. Ho han fet al Saló de Plens de la Casa Consistorial, acompanyats dels regidors d'Esports i d'Equipaments, Miquel Rovira i David Abascal, respectivament, i de tècnics municipals que han format part de l'equip de supervisió del projecte i del concurs d'adjudicació. S'hi van presentar 13 empreses, essent l'oferta del Grupo Cobra la que n'ha resultat guanyadora.

 

Les obres han estat adjudicades amb un import de 548.833,41€ i es preveu que els treballs estiguin finalitzats en 4 mesos. Així, s'espera que el nou equipament estigui enllestit el proper mes de maig. La nova pista poliesportiva coberta es construeix al costat del pavelló d'esports, a l'indret on fins que comencin els treballs s'hi ubica un aparcament. Per aixòdesapareix aquest aparcament però es reforça la senyalització del solar que hi ha darrere del mateix pavelló, que també és un aparcament. Aquest té l'entrada i la sortida dels vehicles al carrer Folch i Torres.

 

L'Alcaldessa s'ha mostrat molt satisfeta amb la creació de la nova pista poliesportiva coberta "perquè és una petició feta pels clubs i les entitats, que han esdevingut multitudinaris, i permetrà descongestionar el pavelló". Padrós ha recordat, a més, que el nou equipament "servirà també per fer-hi altres esdeveniments, com Fira Palau i actes de Festa Major". Això, segons l'Alcaldessa, "suposarà un estalvi en el lloguer d'envelats i carpes que permetrà amortitzar la inversió en 4 anys". El regidor Miquel Rovira s'ha expressat en el mateix sentit pel que fa a les necessitats de les entitats esportives: "És una bona notícia perquè hi ha 'overbooking' en les instal·lacions actuals, així que és un pista necessària per a l'esport a la nostra vila". Aprofitant la presència dels representants de l'empresa adjudicatària, el titular d'Esports ha subratllat "la importància de senyalitzar correctament l'aparcament alternatiu, no sols per a la gent del municipi sinó també per a qui ens visita".

 

Els dos representants de Grupo Cobra, Agustín Carbonell (director tècnic) i Antoni Carpi (director de la Zona Catalunya), han posat en valor l'experiència d'aquesta empresa per fer realitat aquest tipus de projectes. Han concretat que estan construint i han finalitzat projectes similars en poblacions com St. Feliu de Codines, Barcelona, Rubí, Caldes de Malavella o Girona. El Grup Cobra forma part del Grup ACS i es dedica a unes àrees de negoci força diversificades, com energies renovables, enginyeria industrial i xarxes i infraestructures energètiques, entre altres.


Imatges relacionades

  • L'Alcaldessa Teresa Padrós signa el contracte amb els representants de Grupo Cobra, acompanyats dels regidors d'Equipaments (David Abascal) i d'Esports (Miquel Rovira), a l'esquerra.

    L'Alcaldessa Teresa Padrós signa el contracte amb els representants de Grupo Cobra, acompanyats dels regidors d'Equipaments (David Abascal) i d'Esports (Miquel Rovira), a l'esquerra.

  • Il·lustració de la nova pista coberta i el nou aparcament.

    Il·lustració de la nova pista coberta i el nou aparcament.

  • Il·lustració de la nova pista coberta.

    Il·lustració de la nova pista coberta.

  • Il·lustració de la nova pista coberta.

    Il·lustració de la nova pista coberta.