Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Dilluns comença una campanya d'asfaltats al Pla de l'Alzina, els Turons i el polígon Riera de Caldes

9 de gener de 2015Els treballs obliguen a prohibir l'estacionament de vehicles als carrers afectats mitjançant una senyalització provisional

 

Dilluns vinent, 12 de gener, comencen les obres de pavimentació en diversos carrers dels barris Pla de l'Alzina i els Turons. També es faran feines de reparació de flonjalls o sots a diversos carrers del Polígon Industrial Riera de Caldes. Es preveu que aquesta campanya d'asfaltats s'estengui durant la setmana vinent.

 

Per poder asfaltar els carrers esmentats es prohibeix l'estacionament de vehicles. Aquesta prohibició quedarà fixada amb senyalització provisional que indicarà aquesta prohibició amb un mínim de 72 hores d'antelació. Els treballs també implicaran restriccions de trànsit.

 

El barri on començaran les actuacions és el Pla de l'Alzina. En concret, es renovarà l'asfalt dels carrers Filiprim, Camí Reial i Arquitecte Puig-Boada. En acabar aquesta zona, s'asfaltaran els carrers Sau, Pons, Florida, Brull, Susqueda i Vivers, al barri dels Turons. Amb aquesta actuació es pavimentaran amb asfalt per primera vegada, ja que actualment són de terra. Per últim, es repararan sots –flonjalls- a diversos carrers del Polígon Industrial Riera de Caldes.

 


Imatges relacionades

  • El Camí Reial, al Pla de l'Alzina, és una de les vies que s'asfalta en aquesta campanya.

    El Camí Reial, al Pla de l'Alzina, és una de les vies que s'asfalta en aquesta campanya.