Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

L'Ajuntament asfalta els carrers del barri dels Turons que fins ara eren de terra

5 de febrer de 2015En la darrera campanya d'asfaltats s'ha renovat també el paviment de tres vies del Pla de l'Alzina

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha culminat recentment una nova campanya d'asfaltats que ha inclòs el barri dels Turons. Fins ara la major part de carrers d'aquesta zona eren de terra perquè són vies sense urbanitzar.

 

Carme Sanz, regidora de Manteniment d'Espais Públics, explica que "l'asfaltat d'aquests carrers ha estat una reivindicació històrica dels veïns". "Ja podem dir que, en aquest sector, han passat a la història les molèsties greus que provoquen el fang, la pols i els sots", afegeix la regidora. "A la llarga és també un estalvi econòmic, perquè ja no cal fer els treballs periòdics de manteniment que requereixen els carrers de terra", conclou Sanz.

 

A banda d'aquesta actuació al barri dels Turons, en la darrera campanya d'asfaltats s'ha renovat el paviment de tres carrers del Pla de l'Alzina (Filiprim, Camí Reial i Arquitecte Puig-Boada). S'hi ha reposat el ferm degut a l'important deteriorament que presentava i per evitar que s'agreugés el seu estat. Per últim, s'han fet reparacions a l'asfalt del carrer Aiguaders, situat al polígon industrial Riera de Caldes. La superfície total sobre la que s'ha actuat en aquesta campanya és de 9.979 metres quadrats. El pressupost que hi ha dedicat l'Ajuntament està xifrat en 130.000€.


Imatges relacionades

  • Asfaltat als barri dels Turons.

    Asfaltat als barri dels Turons.

  • Asfaltat als barri dels Turons.

    Asfaltat als barri dels Turons.

  • Asfaltat al barri del Pla de l'Alzina.

    Asfaltat al barri del Pla de l'Alzina.