Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament continua amb la millora de l’accessibilitat als carrers més antics del poble

6 de febrer de 2015L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans continua amb les obres de millora de l’accessibilitat als carrers i voreres més antigues del poble. Ara s’està treballant a l’entorn de Can Cortès, on hi ha arbres que no acompleixen la normativa i estan just davant els passos de vianants. “L’Ajuntament ha detectat que aquesta zona és un dels punts febles del municipi”, ha explicat l’Alcaldessa Teresa Padrós.

 

A banda, s’ha aprofitat aquesta actuació per talar també els arbres del carrer Can Cortès degut al seu mal estat. En aquest cas, i sempre i quan la vorera acompleixi la normativa d’amplada, seran replantats per un nou arbrat sa. Però allà on la vorera és inferior al metre i mig d’amplada, no s'hi plantaran de nous, per tal d’acomplir amb les normes d’accessibilitat i permetre així el pas de cadires de rodes o cotxets de nadons, entre altres.

 

L’Alcaldessa destaca que “totes les zones noves del poble ja acompleixen la normativa d’accessibilitat per a la ciutadania, però són els carrers més antics del municipi els que s'han de seguir adaptant per aconseguir millorar la qualitat de vida de tot el veïnat de Palau-solità i Plegamans”.


Imatges relacionades

  • Arbre que ha calgut talar al c. Can Cortès per complir amb les normatives d'accessibilitat.

    Arbre que ha calgut talar al c. Can Cortès per complir amb les normatives d'accessibilitat.