Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Dijous i divendres es fan els treballs per crear nous aparcaments a l'avinguda Catalunya

24 de març de 2015Es prohibeix l'estacionament de vehicles mentre s'actua al tram afectat, on hi hauran restriccions puntuals de trànsit

 

 

 

L'Ajuntament té previst dur a terme treballs de pintat de senyalització horitzontal al tram més cèntric i comercial de l'avinguda Catalunya durant el dijous i el divendres d'aquesta setmana, els dies 26 i 27 de març. L'import aproximat de l'actuació és d'uns 2.000€. El tram afectat és el comprès entre el passeig de la Carrerada i les parades d'autobús de Can Cortès. Es prohibeix l'estacionament de vehicles en aquest tram mentre duri la intervenció. A més, i en funció de les necessitats dels treballs, s'establiran restriccions puntuals de trànsit, com donar pas alternatiu a cada sentit de la marxa.

 

Amb aquesta operació es creen onze noves places d'aparcament a la banda est del tram de l'avinguda Catalunya comprès entre la Casa Folch i el pas de vianants situat al costat de la parada d'autobús de Can Cortès. Carme Sanz, Tinenta d'Alcaldia i regidora de Manteniment d'Espais Públics, destaca que "amb aquesta actuació es vol facilitar l'accés amb vehicle privat als comerços de la zona". I és que, tal i com apunta la regidora, "en els moments de màxima afluència és difícil trobar-hi aparcament". Per tant, amb aquesta intervenció, "l'Ajuntament dóna resposta a una demanda reiterada dels comerços d'aquest indret, que és la zona del municipi on es concentren més establiments", afegeix Sanz.

 

Les onze noves places d'aparcament seran de zona blava, com la resta de les que es troben en aquesta àrea. És a dir, són places d'estacionament gratuït però amb limitació de temps. S'aprofita l'actuació per renovar la pintura de totes les places d'aparcament del tram afectat, des del passeig de la Carrerada i fins a les parades d'autobús de Can Cortès. També es pinta de nou el pas de vianants situat en aquest punt i la senyalització horitzontal del tram, com l'eix central de la calçada que separa els dos carrils de la via.


Imatges relacionades

  • A la dreta, tram de l'avinguda Catalunya on es creen onze noves places d'aparcament.

    A la dreta, tram de l'avinguda Catalunya on es creen onze noves places d'aparcament.

  • A la dreta, tram de l'avinguda Catalunya on es creen onze noves places d'aparcament.

    A la dreta, tram de l'avinguda Catalunya on es creen onze noves places d'aparcament.

  • Es renova la pintura dels aparcaments a l'avinguda Catalunya, entre el pg. de la Carrerada i les parades d'autobús de Can Cortès.

    Es renova la pintura dels aparcaments a l'avinguda Catalunya, entre el pg. de la Carrerada i les parades d'autobús de Can Cortès.

Documentació adjunta