Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Comencen les obres d'arranjament i reforma del Camí de Can Riera, al barri de la Sagrera

10 d'abril de 2015El projecte millora l'accessibilitat i la seguretat viària així com el paisatge urbà i l'enjardinament

 

 

Aquesta setmana ha començat l'obra d'arranjament del tram del Camí de Can Riera que travessa el barri de la Sagrera. Es tracta del vial que compta amb una zona enjardinada central com a separador dels sentits de circulació dels vehicles. "És una actuació integral, per millorar l'accessibilitat i la seguretat viària, així com el paisatge urbà", explica Carme Sanz, Tinenta d'Alcaldia i regidora de Manteniment d'Espais Públics. "L'actuació culmina amb la renovació de l'asfalt de tot el tram", afegeix Sanz. Es preveu que l'obra estigui completament enllestida a finals d'abril.

 

La suma de totes aquestes actuacions dóna un pressupost aproximat de 89.000€. Les illes centrals del carrer que separen els sentits de circulació comptaran amb trams pavimentats amb formigó alternats amb franges de sauló. A més, es millora l'enjardinament d'aquesta zona central amb la plantació de nous arbres alhora que s'hi instal·la nou mobiliari urbà, com bancs per seure. També se substitueixen les vorades malmeses d'aquestes illes centrals amb altres de noves. Una de les àrees de vianants centrals quedarà escurçada en la intersecció amb el carrer Pintor Sert per facilitar el gir i la visibilitat dels vehicles. D'altra banda, es creen nous passos de vianants al llarg de tot el carrer i s'actua en les voreres per fer-les accessibles. Així mateix, s'instal·len noves reixes de clavegueram. Per últim, s'asfalta de nou tot el tram del Camí de Can Riera afectat per les obres.


Imatges relacionades

  • Maquinària treballant en les illes centrals del Camí de Can Riera.

    Maquinària treballant en les illes centrals del Camí de Can Riera.

  • Actuació a les voreres del Camí de Can Riera per fer-les accessibles.

    Actuació a les voreres del Camí de Can Riera per fer-les accessibles.

Documentació adjunta