Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

S'asfalta l'aparcament de la plaça de Ca l'Estruch a partir de dilluns 4 de maig

30 d'abril de 2015Mentre durin els treballs, previsiblement entre el 4 i el 8 de maig, no s'hi poden estacionar vehicles

 

Dilluns 4 de maig comencen els treballs per asfaltar l'aparcament habilitat provisionalment a la plaça de Ca l'Estruch, que és públic i gratuït,. Així, dilluns al matí aquest aparcament ha de quedar lliure de vehicles, tal i com ha de quedar indicat amb la senyalització provisional. No s'hi podrà aparcar mentre durin els treballs, que previsiblement finalitzaran el divendres 8 de maig. El pressupost d'aquesta millora està dotat amb 36.692€. Un cop asfaltat, l'aparcament comptarà amb una trentena de places degudament senyalitzades.

 

"Cal asfaltar aquest aparcament perquè sigui més accessible i més còmode d'utilitzar en eliminar molèsties com el fang, la pols i els sots", explica Pedro Sánchez, regidor de Parcs i Jardins de l'Ajuntament. "El projecte s'ha dut a terme tenint en compte una llarga reivindicació dels veïns i donant compliment al compromís pres per Àngels Marcuello, Tinenta d'Alcaldia de Territori i Planejament", afegeix el regidor. "L'asfaltat culmina la millora d'aquesta franja de la plaça, on s'hi va crear un parc per a infants i més recentment es va dotar d'il·luminació adequada", contextualitza Sánchez. "Tot i que no compta amb una gran superfície, és un aparcament estratègic per l'indret on es troba, al centre i en plena zona comercial", comenta Miquel Rovira, regidor de Comerç i Turisme, qui agrega que "asfaltar-lo ha estat una petició expressada pels comerciants".


Imatges relacionades

  • Aparcament de la plaça de Ca l'Estruch.

    Aparcament de la plaça de Ca l'Estruch.

  • Aparcament de la plaça de Ca l'Estruch.

    Aparcament de la plaça de Ca l'Estruch.