Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

Dilluns es canvien de banda els aparcaments d'un tram del carrer Dom Bosco

15 de maig de 2015El proper dilluns, 18 de maig, es duen a terme les feines necessàries per traslladar de banda els aparcaments del tram del carrer Dom Bosco comprès entre els carrers Sant Miquel i Barcelona. Passen de la banda oest al costat est d'aquesta via. Es mantenen, però, el mateix nombre de places. Mentre durin els treballs no es podrà aparcar en aquest tram.

 

"El canvi es fa per la seguretat viària, ja que millora la visibilitat dels conductors dels vehicles que s'incorporen a Dom Bosco des del carrer Barcelona", explica Carme Sanz, Tinenta d'Alcaldia i regidora de Manteniment d'Espais Públics.

 

A més de la millora en la visibilitat, amb aquest canvi quedaran alternades les bandes on es permet aparcar en aquest carrer, canviant després de cada cruïlla. És una via que no té prou amplada com perquè es pugui aparcar als dos cantons. L'alternança de les línies d'aparcament a cadascun dels dos costats d'un carrer potencia la seguretat perquè té un efecte de pacificació del trànsit en provocar que els conductors redueixin la velocitat. Tot plegat és una mesura recomanada per l'estudi de millora de la seguretat vial al municipi elaborat pel Servei Català de Trànsit.


Imatges relacionades

  • La línia d'aparcament passarà al costat esquerre de la imatge, al tram de Dom Bosco comprès entre els carrers Sant Miquel i Barcelona.

    La línia d'aparcament passarà al costat esquerre de la imatge, al tram de Dom Bosco comprès entre els carrers Sant Miquel i Barcelona.