Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

L’Ajuntament segueix amb l’arranjament de voreres en mal estat als barris del municipi

5 d'agost de 2015L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans continua amb els treballs d’arranjament de les voreres que es troben en pitjor estat als diferents barris del municipi. Al llarg d’aquestes setmanes, i aprofitant la menor activitat durant els mesos d’estiu, s’han arranjat les voreres del carrer Víctor Català i Camí de Can Llonch, just davant de l’escola Can Periquet. I aquesta setmana s’eliminaran les travesses de tren que hi ha als passos del carrer Sant Joan i es substituiran per formigó.

 

També s’han fet reparacions a les voreres del carrer Lluís Companys, just davant de l’institut Ramon Casas i Carbó i s’ha millorat l’accés per la porta principal.

 

La regidora de Via Pública, Carme Sanz, explica que “els arranjaments es fan en els punts on les arrels dels arbres han aixecat i trencat els paviments i suposen un perill per als vianants”. “A més –afegeix- s’ha decidit dur a terme aquestes obres durant els mesos de juliol i agost per fer-les coincidir amb les vacances d’estiu dels centres educatius”. Aquest també és el cas de la millora en l’accés lateral a l’escola Can Cladellas. L’Ajuntament ha creat una rampa i ha ampliat l’espai de vorera, el que servirà també de contenció de la sorra en els dies de pluja.

 

Al llarg d’aquestes setmanes també s’ha treballat en la reparació de les voreres de la Rambla de Can Riera i, actualment, els treballs estan enfocats a millorar l’espai públic al barri de Can Maiol.


Imatges relacionades

 • Millora de les voreres de Can Periquet

  Millora de les voreres de Can Periquet

 • També s'han arranjat les voreres a la Rambla de Can Riera

  També s'han arranjat les voreres a la Rambla de Can Riera

 • Millora de la vorera de l'IES Ramon Casas i Carbó

  Millora de la vorera de l'IES Ramon Casas i Carbó

 • S'eliminaran les travesses de tren del carrer Sant Joan

  S'eliminaran les travesses de tren del carrer Sant Joan

 • Reparació de les voreres al carrer Juan Ramón Jiménez

  Reparació de les voreres al carrer Juan Ramón Jiménez

 • Nova rampa d'accés a l'escola Can Cladellas

  Nova rampa d'accés a l'escola Can Cladellas