Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

L’Ajuntament renova i millora la senyalització orientativa del municipi

30 de setembre de 2015L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans està renovant la senyalització orientativa del municipi i millorant-la amb la instal·lació de nous punts que faciliten la mobilitat per tot el territori municipal. “L’objectiu principal – explica la regidora d’Espai Públic, Carme Sanz- és facilitar la indicació de tots els equipaments, espais públics, barris i altres elements importants del patrimoni municipal. Ara la nova senyalització permet seguir un recorregut per arribar al punt indicat, cosa que fins ara no passava amb els espais que estaven senyalitzats”.

 

L’empresa adjudicatària és Señal Tràfic, que s’està encarregant d’implantar un total de 89 suports amb senyals d’alumini que indiquen tots els espais que des dels Serveis Tècnics s’han considerat prioritaris per facilitar la mobilitat a la Vila, com poden ser les escoles, els barris o els equipaments esportius, entre molts d’altres.

 

El cost total d’aquesta operació és de 41.866,00€ (iva inclòs). De moment, ja s’han instal·lat totes les indicacions als barris del municipi, i al llarg d’aquesta setmana és previst que quedi tot enllestit. Segons indiquen els Serveis Tècnics, només quedaran per instal·lar els suports que han de posar-se a l’avinguda Catalunya ja que s’està a l’espera dels permisos necessaris que ha d’atorgar el Servei Territorial de Carreteres de Barcelona de la Generalitat de Catalunya.


Imatges relacionades

  • Exemple de la nova senyalització orientativa.

    Exemple de la nova senyalització orientativa.