Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Obres al carrer Barcelona per millorar el paviment i l’enllumenat públic

11 de febrer de 2016L'Ajuntament ha iniciat obres de millora del paviment i l’enllumenat públic de la vorera del carrer Barcelona, entre l’església de Sant Genis i el Camí Reial. “Volem seguir el treball d’accessibilitat que portem fent des de fa 4 anys”, explica la regidora de Via Pública, Carme Sanz.

 

Les obres d’aquest carrer es van iniciar el passat 1 de febrer, i està prevista una durada de dues setmanes per a les voreres i tres setmanes per a l’enllumenat. Durant aquest temps es treballarà en la substitució de tota la vorada, l’execució dels guals de vehicles amb peces normalitzades, la canalització de l’enllumenat i la instal·lació de nous fanals.

 

Sanz afirma que “degut a aquests treballs, s’ha informat al veïnat afectat i s’ha demanat que durant els dies en què fem les obres no aparquin els vehicles a l’interior dels seus habitatges ja que hi haurà moments en què no podrem garantir l’accés”. En aquest sentit, la regidora diu que “des de l’Ajuntament agraïm la col·laboració i comprensió de tots els veïns i veïnes afectats per les obres que fem. Sabem que representen molèsties, però la seva finalització implica una millora en la qualitat de vida al nostre poble”.

 

Aquesta obra és realitzada per l’empresa Llobet i la Brigada d’Electricistes de l’Ajuntament i té un cost total de 17.784,88 € IVA inclòs. D’aquest import, 10.000 euros estan destinats a les obres de les voreres i la resta són per fer les rases, els peus i els fanals nous.


Imatges relacionades

  • Obres al carrer Barcelona

    Obres al carrer Barcelona