Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre

Una quinzena d’alumnes del cicle formatiu de Gestió Administrativa visiten l’Ajuntament

23 de febrer de 2016Un grup d’uns quinze alumnes de 1r curs del cicle formatiu de Gestió Administrativa de l’Institut Ramon Casas i Carbó han visitat l’Ajuntament aquest matí. Els han atès l’Alcaldessa Teresa Padrós, la Tinenta d’Alcaldia Laura Navarro i el regidor Miquel Rovira.

 

La visita s’ha desenvolupat a la Sala de Plens, on els i les alumnes i la seva professora han fet tota mena de preguntes. En primer lloc, sobre el funcionament de la institució i la tasca de l’Alcaldessa i dels regidors i regidores, tant del govern com de l’oposició.

 

A banda de respondre els detalls de cada pregunta, Teresa Padrós els ha recordat que “l’Ajuntament és la casa de tothom”. “Podeu acudir-hi sempre, tant per demanar ajuda i orientació com per fer arribar les vostres opinions i propostes”, ha afegit l’Alcaldessa, que també els ha explicat la seva trajectòria política i els serveis que presta l’Ajuntament.

 

Laura Navarro s’ha encarregat de respondre preguntes sobre qüestions que neguitegen força els i les joves, vinculades al fet de trobar feina. I és que d’això se n’ocupen algunes de les àrees de les que Navarro és regidora, com Ocupació i Empresa. “És molt important que estigueu inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya i a Palau Avança per tal que pugueu aprofitar programes com el de la Garantia Juvenil”, ha subratllat la regidora. “Des de l’Ajuntament obrim plans d’ocupació, programes formatius i altres iniciatives però, per dur-les a terme, és imprescindible que la gent que ho necessita hi estigui inscrita”, ha aprofundit Navarro.

 

Al seu torn, Miquel Rovira ha respost diverses preguntes vinculades a les àrees d’Urbanisme, Habitatge i Esports. D’una banda, ha avançat que l’Ajuntament ja està estudiant com oferir habitatge assequible als joves, concretant que “és una de les directrius que marca el POUM, que ha entrat en vigor fa només uns mesos”. Els i les joves també li han preguntat sobre la reparació o substitució de l’actual pista de ‘skate’, força malmesa per actes vandàlics. Rovira ha anunciat que l’Ajuntament hi està a sobre, junt amb l’àrea de Joventut, i que es vol obrir un procés participatiu en els propers mesos amb els col·lectius de joves i d’usuaris de la pista per decidir com serà la seva renovació o substitució.


Imatges relacionades

  • Imatge del grup del cicle formatiu de Gestió Administrativa amb Navarro, Padrós i Rovira.

    Imatge del grup del cicle formatiu de Gestió Administrativa amb Navarro, Padrós i Rovira.

  • Alumnes del cicle formatiu de Gestió Administrativa fent preguntes a la Sala de Plens.

    Alumnes del cicle formatiu de Gestió Administrativa fent preguntes a la Sala de Plens.

Enllaços relacionats