Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

L’Ajuntament asfalta trams de carrers a Can Falguera i altres indrets

23 de gener de 2017L’Ajuntament ha enllestit en els darrers dies l’asfaltat de trams de carrers situats a diversos indrets del municipi. Aquesta campanya de pavimentació, reparació i millora de la via pública suposa una inversió de 116.152,67€. La partida inclou la creació de dos aparcaments públics nous al carrer Camí Reial, al polígon industrial Can Boada Nou. Quan s’acabin els treballs sumaran 80 places d’aparcament lliure per a turismes.

 

L’actuació de més magnitud, pel que fa als asfaltats, s’ha dut a terme a dues vies de Can Falguera: els carrers Merla i Becadell. En tots dos, que són paral·lels, s’ha renovat completament el paviment en els trams compresos entre els carrers Bosc Gran i Pigot. A banda, s’ha renovat l’asfalt a l’encreuament de la ronda Boada Vell amb el carrer Orfebreria, al límit entre el barri de la Plana de Can Maiol i el polígon industrial Can Boada Nou. També s’han fet reparacions a l’avinguda Navarra, via on s’ubica el polígon industrial que duu el mateix nom, on també s’hi ha creat un nou embornal per evitar l’acumulació d’aigua.

 

“El consistori fa una tasca recurrent i planificada de reparació i renovació de l’asfalt a tots els barris del municipi”, explica Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Via Pública. “Planifiquem campanyes al llarg de cada any, valorant a nivell tècnic quins són els carrers o trams on l’actuació és més necessària”, amplia Sanz abans d’admetre: “Som conscients que continua havent-hi carrers i barris amb el paviment deteriorat, però els recursos són limitats i hem de prioritzar”. “És un poble amb poca densitat de població i amb una trama urbana molt extensa. Això fa que, en termes relatius, el manteniment de la via pública sigui més costós que en municipis més compactes”, raona la regidora.

 


Imatges relacionades

 • Carrer Merla.

  Carrer Merla.

 • Carrer Merla.

  Carrer Merla.

 • Carrer Becadell.

  Carrer Becadell.

 • Carrer Becadell.

  Carrer Becadell.

 • Cruïlla entre Orfebreria i Can Boada Vell.

  Cruïlla entre Orfebreria i Can Boada Vell.

 • Avinguda Navarra.

  Avinguda Navarra.

 • Treballs de creació d'un nou aparcament al polígon Can Boada Nou.

  Treballs de creació d'un nou aparcament al polígon Can Boada Nou.