Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

L’Ajuntament rep dues furgonetes elèctriques noves per a les brigades d’electricitat

29 de juny de 2017L’Ajuntament ha rebut aquest matí dues furgonetes 100% elèctriques que es destinen a les brigades municipals d’electricitat. Amb aquests vehicles, adquirits en la modalitat de ‘renting’, es substitueixen dues furgonetes que tenen prop de 20 anys d’antiguitat. Una es jubila de forma immediata; l’altra es farà servir previsiblement uns mesos més.

 

L’Alcaldessa, Teresa Padrós, i la regidora de Via Pública i Serveis Municipals, Carme Sanz, han inspeccionat els vehicles en rebre’ls aquest matí a la plaça de la Vila, acompanyades de personal tècnic i el regidor Miquel Rovira.

 

Padrós ha destacat que “amb la incorporació d’aquests vehicles, que són menys contaminants i més econòmics, l’Ajuntament compleix amb el compromís de potenciar la sostenibilitat i la cura del medi ambient”. L’Alcaldessa ha afegit que els ajuntaments són l’administració pública que més està apostant per incorporar vehicles elèctrics a les seves flotes.

 

El consistori ha adquirit les dues furgonetes en modalitat de rentin i a través d’un concurs. La inversió total és de 68.747,29€, per les dues furgonetes i amb els impostos inclosos. La vigència del contracte és de 4 anys, fins al 2021, així que l’Ajuntament abona cada any la part proporcional que correspon per cada exercici. Amb aquestes incorporacions i la baixa d’una de les furgonetes més antigues, la flota que el consistori té per a les brigades d’electricitat, obres i jardineria suma 4 vehicles elèctrics i 10 amb motors que funcionen amb combustibles fòssils.


Imatges relacionades

  • 170629 vehicleelectric brigades 02

    170629 vehicleelectric brigades 02

  • 170629 vehicleelectric brigades 01

    170629 vehicleelectric brigades 01