Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

L’Ajuntament substitueix el clavegueram del carrer Barcelona i modifica la seva profunditat per evitar risc d’esfondraments

4 de juliol de 2018A causa dels flonjalls i de l’esquerda longitudinal que va aparèixer al carrer Barcelona, entre la plaça de Sant Genís i el carrer Camí Reial, els serveis tècnics de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans van plantejar l’asfaltat que s’està portant a terme, però, alhora, una inspecció de la xarxa de clavegueram doncs s’havien detectat deficiències.

 

El diagnòstic, elaborat per l’empresa Drenatges Urbans del Besòs, va concloure que tant la xarxa pública de clavegueram d’aquest tram com les escomeses discorren a molt poca profunditat. Aquest fet provoca trencaments en diversos punts de la xarxa i les escomeses i un risc d’esfondrament del ferm. Per solucionar-ho, s’està substituint el clavegueram existent per un de nou, la dimensió i protecció del qual compleixi els plecs tècnics actuals. Així, també s’incrementarà la distància entre el ferm i el clavegueram per evitar el risc d’esfondraments. Un cop substituït i modificada la profunditat, es tornaran a connectar les escomeses existents i es refaran els dos pous ubicats en aquest tram de carrer.

 

Aquest tram del carrer Barcelona romandrà tancat al trànsit fins a la finalització de les tasques de substitució del clavegueram i asfaltat, prevista pel 10 de juliol. Per facilitar la mobilitat en la zona, s’ha canviat el sentit de la marxa del carrer Sant Miquel, entre l’avinguda Nostra Senyora de Montserrat i el carrer Camí Reial.

 

Altres actuacions

A diversos punts del municipi s’estan portant a terme tasques d’asfaltat dels vials. Ja han finalitzat les actuacions al carrer de Lluís Companys, que han solucionat els defectes del ferm provocats per les arrels dels arbres. També s’ha re-asfaltat una part de la Via Augusta.

 

El pressupost per realitzar aquestes tasques de pavimentació i la renovació de clavegueram del carrer Barcelona és de 92.565 €. L’empresa adjudicatària és Marsal Excavacions, S.L.


Imatges relacionades

 • Escomesa superficial al carrer Barcelona

  Escomesa superficial al carrer Barcelona

 • Escomesa superficial al carrer Barcelona

  Escomesa superficial al carrer Barcelona

 • Carrer Lluís Companys

  Carrer Lluís Companys

 • Carrer Lluís Companys

  Carrer Lluís Companys