Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Millores de mobilitat i accessibilitat al carrer Folch i Torres

13 de setembre de 2018Els passos de vianants i les voreres seran accessibles i un tram de la via serà de doble sentit

 

El projecte de reurbanització i conversió a doble sentit del carrer Folch i Torres ja es troba en procés d’execució. Les obres, que van iniciar-se el 3 de setembre, tindran una durada aproximada de tres mesos i convertiran aquest carrer, que connecta el centre amb el CAP Palau, en una via accessible per a persones amb mobilitat reduïda. “Treballem per fer cada cop més accessible el nostre municipi i aquest projecte n’és una mostra, ja que, fins ara, no hi havia cap pas accessible per arribar al CAP”, explica la regidora d’Espai públic, Carme Sanz.

 

El projecte contempla l’adaptació de tots els passos de vianants, així com fer més ampla la vorera sud (la més propera a la riera), reubicant els fanals, que seran de lluminària LED, i instal·lant, també, bancs. Els treballs també inclouen l’asfaltat de la via.

 

Un altre dels objectius principals del projecte, a més de l’accessibilitat, és la millora de la mobilitat. En aquest sentit, el projecte inicial contemplava la conversió a doble sentit de tot el carrer, ja que era viable segons criteris tècnics, però, finalment, només serà de doble sentit un tram. L’Ajuntament ha atès les peticions del veïnat de la zona i el projecte final només contempla el doble sentit del carrer Folch i Torres des del passeig de la Carrerada fins a la zona d’aparcament ubicada darrere del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. La resta de carrer, continuarà sent d’un sol sentit de circulació. Sanz destaca la millora en temes de mobilitat que suposa aquesta conversió: “Els vehicles podran accedir directament a l’aparcament des del passeig de la Carrerada, però hem volgut incorporar les peticions dels veïns i veïnes al projecte i la resta del carrer Folch i Torres, on es pintaran places d’aparcament, continuarà sent d’un sol sentit”.

 

El pressupost total del projecte és de 239.520 € i el finançament prové d’una subvenció rebuda de la Diputació de Barcelona. Obres i Paviments Llovet, S.L. és l’empresa encarregada de l’execució de les obres.


Imatges relacionades

  • Obres de reurbanització del carrer Folch i Torres

    Obres de reurbanització del carrer Folch i Torres

  • Obres de reurbanització del carrer Folch i Torres

    Obres de reurbanització del carrer Folch i Torres

  • Obres de reurbanització del carrer Folch i Torres

    Obres de reurbanització del carrer Folch i Torres