Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Finalitzen les obres del carrer Folch i Torres

20 de desembre de 2018El carrer Folch i Torres ja es troba obert al trànsit. Demà es donaran per enllestides les obres d’execució del projecte de reurbanització i conversió a doble sentit de la via, les quals han permès millorar l’accessibilitat de la zona. A partir d’ara, la via tindrà dos sentits de la marxa en el tram comprés entre el carrer de Can Cortès i el passeig de la Carrerada.

 

La regidora d’Espai Públic, Carme Sanz, i el personal tècnic de l’Ajuntament ha portat a terme diverses reunions amb els veïns i veïnes de la zona abans i durant l’execució de projecte amb l’objectiu de consensuar la conversió a doble sentit de la via. L’obertura del carrer coincideix amb l’inici de les obres d’urbanització del polígon de Can Cortès Nord i, per la necessitat de reordenar el trànsit en la zona fins a la seva finalització, s’ha acordat mantenir el doble sentit del carrer Folch i Torres, conversió contemplada originalment en el projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona. L’Ajuntament s’ha compromès amb el veïnat a reunir-se un cop acabin tots els treballs per prendre conjuntament la decisió final sobre el sentit de la marxa d’aquesta via, sempre tenint en compte les advertències del personal tècnic i de la Policia Local.

 

Sanz ha volgut agrair la predisposició al diàleg dels veïns i veïnes de la zona i la ben entesa: “Estem treballant tots junts per tenir un poble més amable”. El pròxim pas serà la instal·lació de bancs al carrer Folch i Torres, la ubicació dels quals es consultarà amb els veïns i veïnes de la via en una reunió a mitjans de gener, i la futura adequació dels passatges de la zona, a petició del veïnat.


Imatges relacionades

 • Carrer Folch i Torres

  Carrer Folch i Torres

 • Carrer Folch i Torres

  Carrer Folch i Torres

 • Carrer Folch i Torres

  Carrer Folch i Torres

 • La regidora, Carme Sanz, obrint el carrer Folch i Torres un cop finalitzades les obres

  La regidora, Carme Sanz, obrint el carrer Folch i Torres un cop finalitzades les obres