Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Comencen les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord

7 de gener de 2019El trànsit en la zona quedarà afectat per les obres, les quals tindran una durada aproximada de sis mesos

 

Avui, dilluns 7 de gener, es posen en marxa les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord. Durant la seva execució, el trànsit en aquesta zona patirà algunes modificacions per tal que es puguin portar a terme els treballs. Al plànol adjunt, es poden consultar aquestes variacions en la circulació.

 

Els carrers del polígon que són de doble sentit es convertiran en vies de sentit únic, ja que la zona on es porten a terme els treballs ha d’estar delimitada amb tanques per motius de seguretat. L’accés al CAP Palau es podrà fer pel carrer Arquitecte Torres i Clavé, que se seguirà utilitzant com a zona d’aparcament. La part final del carrer Doctor Trueta s’utilitzarà per instal·lar les barraques d’obra i guardar materials.

 

Les obres també afectaran el recorregut de la línia d’autobús provinent de Sabadell també quedarà afectada. La parada que hi ha al carrer Folch i Torres, davant del Centre Cívic, queda anul·lada i se n’habilitarà una altra davant de la Masia de Can Cortès. Al plànol adjunto, es pot consultar la modificació del recorregut.

 

La durada prevista de les obres és de sis mesos. L’empresa adjudicatària és Obres i serveis Roig S.A. i el pressupost és de d’1.292.109,39 €. El 50% del cost de la reurbanització del polígon el satisfaran les persones propietàries de la zona afectada amb contribucions especials, i l'altre 50% anirà a càrrec de l’Ajuntament, qui va aconseguir una subvenció de 450.000 € de la Diputació de Barcelona. L’empresa constructora es coordinarà amb les empreses de la zona per assegurar el bon funcionament de l’obra i de les seves activitats industrials.

 

El projecte permetrà modernitzar i actualitzar el polígon de Can Cortès Nord, el qual té més de quaranta anys.  Entre les actuacions que contempla el projecte hi ha la renovació de les voreres i el ferm, la millora dels accessos a les naus, l’actualització i l’augment de l’enllumenat públic, la instal·lació de la xarxa de fibra òptica, la reconstrucció de clavegueres, l’augment de places d’aparcament, la finalització de la xarxa de subministrament de gas i la millora de la de l’aigua i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical.


Imatges relacionades

  • Recreació virtual del projecte de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord

    Recreació virtual del projecte de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord

  • Inici de les obres de reurbanització del polígon industrial Can Cortès Nord

    Inici de les obres de reurbanització del polígon industrial Can Cortès Nord

  • Inici de les obres de reurbanització del polígon industrial Can Cortès Nord

    Inici de les obres de reurbanització del polígon industrial Can Cortès Nord

Documentació adjunta