Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament efectua treballs de reparació de vies públiques i obres d’accessibilitat de voreres

25 de febrer de 2019El passat dilluns 11 de febrer, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va iniciar els treballs de reparació, conservació i manteniment de diferents vies públiques i obres d’accessibilitat de voreres de Palau-solità i Plegamans.

 

Les tasques es van iniciar al barri de Can Falguera, al Carrer Can Torrent entre el Carrer Major i el Carrer de Sant Josep, realitzant un pas per a vianants d’1,5 metres amb solera de formigó que connecta i fa accessible el pas des del Carrer Sant Josep fins al Carrer Major. Es va continuar amb una reparació puntual a la vorera de davant l’accés de l’Escola Marinada al c/ Sant Miquel.

 

Pròximament s’iniciaran les reparacions de la vorera i l’ampliació dels escocells de l’arbrat del Camí de Can Llonch en el tram de davant de l‘Institut de Can Periquet.

 

Carme Sanz, regidora de Via Pública, explica que "els treballs de reparació, conservació i manteniment de vies públiques i les obres de millora d’accessibilitat de voreres són cabdals per assegurar l'accessibilitat i la seguretat viària de la vila”.

 

Aquests treballs tenen un cost pressupostat de 121.000,00 € IVA inclòs i van ser adjudicats mitjançant licitació a l’empresa Marsal Excavacions, S.L.


Imatges relacionades

  • Reparació via pública

    Reparació via pública

  • Reparació via pública

    Reparació via pública

  • Reparació via pública

    Reparació via pública