Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

El projecte de la nova biblioteca segueix endavant amb l’estudi geotècnic del solar

5 de març de 2019La setmana passada es van iniciar l’estudi geotècnic del solar on es construirà la nova Biblioteca municipal. L’estudi, que és obligatori, serveix entre altres coses per a conèixer el context geològic de la zona, la caracterització litològica i potència de les capes dels materials del subsol des del punt de vista geològic i geotècnic.

 

D’aquesta manera s’obté informació de nivell freàtic i s’estableixen les possibles tipologies de fonamentació de les diferents estructures, determina les càrregues admissibles i fa una valoració dels assentaments previsibles per als tipus de fonamentacions recomanades.

 

Aquest estudi formarà part del projecte executiu que està redactant l’equip d’arquitectes Brullet-de Luna Arquitectes, guanyadors del concurs que va convocar la diputació i encarregats del disseny de l’edifici de la nova Biblioteca Municipal. Els treballs s’han fet a les actuals pistes municipals de petanca.

 

A partir de mitjans d'aquest mes està previst que els arquitectes redactors i el departament del SEEP (Servei Equipaments i Espais Públics)  faci lliurament del Projecte avanç d’Executiu que detallarà el nou equipament municipal que incorporin els elements que van sortir del procés participatiu.

 

Miquel Rovira regidor d’Urbanisme i Cultura es mostra satisfet per l’inici d’aquest estudi, ja que diu “és el primer pas perquè tal com s’havia previst en el calendari, aquest juny es pugui aprovar el Projecte executiu definitiu i procedir a la seva aprovació i exposició pública de cara al setembre, i a finals de 2019 iniciar el procediment de licitació de les obres, amb previsió d’acabar-les durant el primer semestre del 2021”.

 

 


Imatges relacionades

  • Estudi geotècnic solar nova Biblioteca

    Estudi geotècnic solar nova Biblioteca

  • Estudi geotècnic solar nova Biblioteca

    Estudi geotècnic solar nova Biblioteca