Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Finalitzen les obres del parc amb tirolina de la plaça Ball de Gitanes

12 de juny de 2019En els propers mesos començaran les obres d’altres espais infantils a la plaça Doctor Robert, a l’Hostal del Fum i a Can Falguera

 

Aquesta setmana han finalitzat les obres del Projecte d’Instal·lació d’elements de joc a la plaça Ball de Gitanes. Les feines van ser adjudicades a l’empresa OBRES I PAVIMENTS LLOVET, S.L. per un import de 30.120,24€ IVA inclòs i la durada de les mateixes ha estat de 1 mes i mig.

 

La regidora de Parcs i Jardins en funcions, Carme Sanz, recorda que “aquest projecte va néixer en resposta a una demanda dels més petits de la vila després d’un procés de deliberació al Consell d’Infants Municipal”.

 

La iniciativa va sorgir a petició dels representants dels alumnes de 5è de primària que reclamaven la instal·lació d’elements de jocs per a edats compreses entre els 5 i 14 anys. Cal recordar que el projecte ha contemplat que els elements estiguessin a més de 13 metres de distància respecte als domicilis més propers.  

 

Sanz informa que aquest projecte està vinculat directament al del parc infantil de la plaça Doctor Robert, que començarà a construir-se en el mes de juliol i que també formava part de la petició dels alumnes de la vila. Aquest altre espai comptarà amb diferents jocs i estarà acabat al mes d’octubre. El cost de l’obra serà d’una mica més de 127.000 euros.

 

Altres espais en projecte

 

Entre les obres aprovades i que encara estan pendents d’execució, la regidora ha destacat el parc amb tobogans al Parc de l’Hostal del Fum, el qual podria estar acabat al mes de desembre amb un cost de 120.000 euros.

 

En les properes setmanes, es preveu l’inici d’un parc infantil a Can Falguera, al costat de la masia del mateix nom, amb una inversió de 30.000 euros, i un altre a Can Riera (carrer del Vent) que podria iniciar-se al mes de setembre per 81.000 euros.

 

Sanz també ha volgut destacar la construcció de dos espais d’esbarjo per a gossos, un a Can Falguera, i un altre al carrer Maria Aurèlia Capmany. Així mateix, la regidora ha avançat que “al mes de setembre començarà la construcció d’un tercer, a La Pineda, entre els carrers Manresa i Sabadell”.


Imatges relacionades

 • Plànol amb els parcs acabats recentment i els que estan en projecte

  Plànol amb els parcs acabats recentment i els que estan en projecte

 • Tirolina del Parc de la plaça Ball de Gitanes

  Tirolina del Parc de la plaça Ball de Gitanes

 • La regidora, Carme Sanz, al costat de la tirolina del el Parc de la plaça Ball de Gitanes

  La regidora, Carme Sanz, al costat de la tirolina del el Parc de la plaça Ball de Gitanes

 • Canasta de bàsquet del Parc de la plaça Ball de Gitanes

  Canasta de bàsquet del Parc de la plaça Ball de Gitanes

 • Piràmide del Parc de la plaça Ball de Gitanes

  Piràmide del Parc de la plaça Ball de Gitanes

 • Imatge virtual del parc de la plaça Doctor Robert

  Imatge virtual del parc de la plaça Doctor Robert

 • Imatge virtual del projecte del parc infantil al Parc de l'Hostal del Fum

  Imatge virtual del projecte del parc infantil al Parc de l'Hostal del Fum

Documentació adjunta