Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

L’Ajuntament obre un expedient sancionar per una obra sense autorització municipal

9 de desembre de 2019Ha comportat dues sancions lleus de 3.000 € cadascuna, l’import de les quals anirà destinat al patrimoni públic del sòl i l’habitatge

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha obert un expedient sancionador per les obres que s’estaven realitzant a una finca situada al carrer Castell i que no comptaven amb cap mena d’autorització municipal. Aquest expedient comporta l’aplicació de dues sancions lleus, de 3.000 euros cadascuna, l’import de les quals anirà destinat al patrimoni públic del sòl i l’habitatge de la vila.

 

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans, a primers de novembre, va detectar que a la finca esmentada s’hi estaven executant actes de construcció d’un mur de contenció, per evitar esllavissades. Prèviament s’havia realitzat l’excavació del terreny deixant el mateix sense cap mena de protecció, el que comportà la corresponent situació de perillositat per a la via pública adjacent com per a la mateixa finca.

 

En conseqüència, es va dictar ordre de paralització ordenant l’adopció de les mesures de seguretat necessàries per garantir l’estabilitat del mur, amb la presentació de la documentació tècnica corresponent, que ja ha estat aportada.

 

Des de l’àrea d’urbanisme es recorda l’obligatorietat de disposar, sempre i en qualsevol cas, de la corresponent llicència d’obres o comunicació prèvia, i les conseqüències que se’n poden derivar de la seva mancança.


Imatges relacionades

  • Imatges de l'obra sancionada.

    Imatges de l'obra sancionada.

  • Imatges de l'obra sancionada.

    Imatges de l'obra sancionada.