Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

La Generalitat obre una línia de préstecs per a la rehabilitació d’habitatges

31 de gener de 2020L’objecte d’aquest finançament és una millora en l’eficiència energètica, en les conservacions d’edificis i en la millora de seguretat i accessibilitat

 

La Generalitat de Catalunya ha obert una línia de préstec per a comunitats de propietaris que vulguin fer una rehabilitació d’edificis d’habitatges. Aquest finançament ha estat impulsat a més per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Institut Català de Finances.

 

L’objectiu d’aquestes línies de finançament és dotar a les obres de rehabilitació d’una millora en l’eficiència energètica i la sostenibilitat dels edificis, d’una rehabilitació referent a l’estat de conservació i obres per una millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

 

Les comunitats de propietaris que se’n vulguin beneficiar han de ser solvents, amb un índex de morositat igual o inferior al 5%, tot i que, segons contemplen les bases es podran valorar operacions per a comunitats amb morositat fins al 8%, sempre que aquestes aportin garanties que responguin al criteri de solvència exigit per retornar el préstec.

 

A més aquest es pot sol·licitar el préstec per a obres no iniciades i per a obres ja iniciades i no finalitzades. Adjunt en aquesta notícia trobareu les bases i més informació per demanar aquestes línies de finançament per la rehabilitació d’edificis d’habitatges.


Imatges relacionades

  • Edificis

    Edificis

Documentació adjunta