Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol

El carrer Folch i Torres mantindrà el doble sentit de la circulació

30 de juny de 2020La tornada a l’únic sentit provocaria el retorn de la inversió del projecte a la Diputació de Barcelona

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha ratificat que el carrer Folch i Torres mantingui les dues direccions. Durant els últims mesos s’han instal·lat aparells per mesurar el volum de vehicles i la seva velocitat i les dades resultants han indicat que es respecta la velocitat màxima permesa en aquell tram i que la densitat de trànsit no és elevada per aconsellar tornar a l’única direcció.

 

L’Ajuntament considera que aquestes dades avalen la seva conclusió sobre mantenir el doble sentit, ja que a més millora la mobilitat de la vila i afavoreix la descongestió de la circulació. Les dades també aporten que no hi ha perill en el doble sentit. 

 

El pressupost del projecte va ser, en el seu dia, de 239.520 € finançat en la seva totalitat amb una subvenció de la Diputació. En cas que el projecte inicial es modifiqués s’haurien de retornar aquests diners a la Diputació de Barcelona.  Així i tot el projecte es continuarà revisant i fent controls de velocitat. 

 


Imatges relacionades

  • Carrer Folch i Torres

    Carrer Folch i Torres

  • Carrer Folch i Torres

    Carrer Folch i Torres

  • Carrer Folch i Torres

    Carrer Folch i Torres