Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

Comença la remodelació de l'edifici municipal d'Anselm Clavé

12 de maig de 2009Ja ha començat la rehabilitació i remodelació de l'edifici municipal situat al número 11 del carrer Anselm Clavé, un dels projectes que ha decitit portar a terme la regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb el finançament del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). Aquest projecte, que té un pressupost de 285.920,28€, ha estat adjudicat a l'empresa palauenca Vallès 11 i comporta l'ocupació de 22 operaris i 2 arquitectes. D'entre els 22 operaris cal comptar 8 persones contractades de nou que estaven a l'atur i que buscaven feina a través del Servei Municipal de Desenvolupament i Ocupació (DESOC).

Un cop s'acabin els treballs s'haurà transformat un edifici que havia quedat obsolet i que patia aluminosi, cosa que provocava greus problemes estructurals i un perill evident que va obligar a evaquar-lo. A banda d'assegurar la solidesa de l'immoble, es farà una distribució completament nova i adient als nous usos que tindrà l'immoble, que es dedicarà a les entitats cíviques del municipi i als serveis socials.

A més, l'edifici s'adaptarà a la legislació vigent quant a l'accessibilitat -s'hi instal·larà un ascensor-, l'aïllament tèrmic i la integració de plaques solars per a aigua calenta sanitària, entre altres qüestions. Les obres finalitzaran al desembre d'aquest any.


Imatge
Visita d'obras

Imatges relacionades

  • Visita d'obras

    Visita d'obras