Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Els veïns de Palau-solità i Plegamans es mobilitzen en contra del Pla Territorial Metropolità

15 de juliol de 2009 

 

Ahir dimarts dia 14 de juliol, prop d'un centenar de veïns de Palau-solità i Plegamans es van reunir a la Sala Polivalent per valorar les greus conseqüències que comportarà per al municipi el Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB).

 

Després d'una primera jornada en què l'Ajuntament va exposar als veïns les conseqüències negatives que pot comportar el Pla Territorial Metropolità de Barcelona, els veïns es van reunir ahir al vespre per organitzar-se. Així, es van crear tres comissions per fer front a la situació. La comissió de mobilització compta amb més d'una cinquantena de persones que seran les responsables de sensibilitzar als ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans de les greus afectacions del Pla a llarg termini. Una segona comissió jurídica serà l'encarregada de buscar els possibles forats legals del Pla per tal de presentar possibles recursos. Finalment, la comissió de comunicació serà l'encarregada de fer difusió als diferents mitjans de comunicació.

 

Davant l'imminent final del termini el 24 de juliol per poder presentar al•legacions ciutadanes al PTMB, la comissió de mobilització té previst fer una recollida de signatures aquest proper dissabte, coincidint amb el Mercat setmanal de Palau-solità i Plegamans.

Un cop hagin finalitzat el termini per presentar al•legacions ciutadanes, les tres comissions treballaran per mobilitzar el màxim de gent possible per transmetre les greus conseqüències d'un PTMB que preveu que el poble de Palau-solità i Plegamans es converteixi en una ciutat d'entre 30.000 i 50.000 habitants.

 


Imatge
Sessio informativa

Imatges relacionades

  • Sessio informativa

    Sessio informativa