Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El pont de Sant Roc continuarà tallat de 3 a 4 setmanes més

5 d'agost de 2009La passarel·la de Sant Roc, que permet creuar la riera de Caldes unint els barris de la Pineda i de Sant Roc, continuarà tallada al trànsit entre 3 i 4 setmanes més. Aquest punt està afectat per les obres d'ampliació de la xarxa de clavegueram a l'avinguda Arquitecte Falguera i al carrer de Sant Roc. On es troba el pont de Sant Roc s'hi està construint un col·lector i un sobreeixidor que, amb la resta de treballs d'ampliació, augmentaran la capacitat de la xarxa de clavegueram i evitaran inundacions en cas de fortes pluges.

 

La passarel·la restarà més dies tallada del que s'havia previst perquè en aquest punt hi passa una canonada de subministrament d'aigua potable de la companyia Aigües Ter Llobregat, cosa que obliga a modificar alguns paràmetres de la construcció del nou col·lector i del sobreeixidor. A més, per tirar endavant aquesta construcció, els tècnics de l'Ajuntament han de fer gestions amb Aigües Ter Llobregat, que s'ha d'assegurar que les obres no provocaran cap tall en el subministrament d'aigua potable. Com es tracta d'una artèria principal de subministrament d'aigua potable, són les obres del clavegueram les que s'han de modificar i adaptar respectant la canonada. Els tècnics de l'Ajuntament expliquen que coneixien l'existència d'aquesta canonada però que no està situada en les cotes exactes que figuren en els plànols i en la documentació.

 

En qualsevol cas, aquest imprevist només suposa el tall de la passarel·la durant un període d'entre 3 i 4 setmanes més malgrat que el consistori preveia reobrir-la durant els propers dies. En canvi, el calendari previst de tota l'obra d'ampliació de la xarxa de clavegueram no ha patit modificacions, ja que no afecta a les obres de l'avinguda Arquitecte Falguera i del carrer Sant Roc, que segueixen realitzant-se a bon ritme.

 

D'altra banda, a principis de setembre s'iniciaran els treballs d'ampliació de la xarxa de clavegueram a l'avinguda Diagonal, Camí de Can Pavana i passeig de la Carrerada fins a la riera de Caldes, a l'alçada de l'Escorxador. Aquesta obra preveu el tall del passeig de la Carrerada i del pont d'aquesta via que travessa la riera de Caldes. Aquest tall no es durà a terme fins que torni a estar oberta la passarel·la de Sant Roc, que juntament amb el pont de Can Cladellas seran les alternatives de pas d'una banda de la riera a l'altra.


Imatges relacionades

  • El pont de Sant Roc, tallat per obres

    El pont de Sant Roc, tallat per obres