Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

S'aprova la construcció d'un nou aparcament de camions

6 d'agost de 2009L'empresa pública GISA, que depèn de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat la redacció del projecte per a la construcció d'un aparcament de vehicles pesats al polígon industrial Riera de Caldes de Palau-solità i Plegamans. La llum verda a aquesta nova infraestructura arriba després que l'equip de govern hagi reivindicat aquesta instal·lació durant força temps.

 

“És una necessitat bàsica pel municipi, que absorbeix una gran quantitat de vehicles de gran tonatge que es veien obligats a aparcar als carrers del polígon i del poble”, explica l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla. El regidor d'Urbanisme, Transports i Via Pública, Josep M. Serraviñals, afegeix que el nou aparcament de camions “subministrarà places d'aparcament per als transportistes del municipi que fins ara aparcaven als carrers i augmentarà el número de places per als cotxes dels treballadors de les empreses del polígon”.

 

El nou aparcament ocuparà una superfície de 25.000m² i podrà acollir 120 vehicles pesats, de fins a 17 metres de longitud. La previsió de GISA és que les obres comportaran una despesa d'uns 2 milions d'euros.

 

Després d'aquest tret de sortida al projecte del nou aparcament, l'Ajuntament preveu iniciar gestions per concretar altres aspectes, com la gestió de l'equipament, si oferirà serveis alternatius com restauració o vigilància i altres aspectes.


Imatges relacionades

  • Vista parcial del Polígon Industrial Riera de Caldes

    Vista parcial del Polígon Industrial Riera de Caldes