Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Talls de circulació i desviaments per obres a la rambla Mestre Pere Pou

7 d'agost de 2009L'empresa subministradora d'aigua CASSA empren actuacions de millora a la xarxa d'abastament d'aigua potable a la rambla Mestre Pere Pou, aprofitant que s'hi estan fent obres per a la seva remodelació i minimitzar així les molèsties.

 

Tall de circulació

Aquests treballs de millora de la xarxa de subministrament d'aigua implicaran el tall de la circulació de vehicles els dies 11, 12 i 13 d'agost (de dimarts a dijous). En concret, la rambla Mestre Pere Pou quedarà completament tallada en sentit nord-sud; és a dir des del passeig de la Carrerada i fins al carrer de Can Cortès. L'alternativa pels qui vulguin dirigir-se des del passeig de la Carrerada o des del centre del municipi cap als barris del sud (Can Cortès, Pedra Llarga, Carrer de Baix, Can Maiol, Plana de Can Maiol...) serà l'avinguda de Catalunya.

 

En canvi, en sentit contrari, la rambla Mestre Pere Pou quedarà tallada només des del carrer Secretari Gil i fins al passeig de la Carrerada. Així, els vehicles que es vulguin dirigir al centre del municipi des de l'extrem sud de la rambla, hauran de desviar-se pel carrer Secretari Gil i continuar pel Camí Reial per accedir a la part central del poble.

 

A més, les obres en la millora de la xarxa de subministrament d'aigua potable implicaran el tall d'abastament d'aigua potable, el dia 13 i durant unes hores, a uns pocs veïns de la zona. L'empresa CASSA comunicarà cas per cas als afectats per aquest tall, si bé minimitzaran tot el possible el nombre d'abonats afectats.

 

Restriccions per a camions

D'altra banda, les obres de construcció de la nova rotonda a la cruïlla entre la rambla Mestre Pere Pou i el carrer de Can Cortès, obliga a desviar el trànsit de camions per evitar que quedin atrapats en aquest punt. Per aquest motiu, l'itinerari obligatori per als camions i recomanat per als vehicles en general per accedir al polígon industrial de Can Cortès és per l'avinguda Països Catalans (tram al municipi de la carretera C155, de Sabadell a Granollers), Camí Reial, carrer Doctor Fleming, carrer Can Cortès, carrer Indústria i carrer la Cierva, evitant d'aquesta manera creuar el punt on es construeix la nova rotonda. L'itinerari quedarà convenientment senyalitzat.


Imatges relacionades

  • Obres per millorar l'accessibilitat i seguretat a la rambla

    Obres per millorar l'accessibilitat i seguretat a la rambla

  • Construcció de la nova rotonda

    Construcció de la nova rotonda