Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

L’autobús de Mollet guanya dues expedicions per cada sentit a partir del dilluns 3 de juny

29 de maig de 2013El servei s’adequa així als horaris de l’Hospital de Mollet

 

La línia d’autobús que uneix Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans i Mollet del Vallès amplia el nombre d’expedicions a partir del dilluns 3 de juny. El servei guanya dues noves expedicions per cada sentit en la franja horària del migdia. Així es cobreix l’horari de l’Hospital de Mollet, ja que fins ara molts usuaris no podien comptar amb transport públic per anar-hi o tornar-ne si tenien visites programades a última hora del matí o a primera hora de la tarda.

 

Les noves expedicions que van cap a Mollet inicien el recorregut a l’estació d’autobusos de Caldes de Montbui a les 14.25h i a les 15.25h. L’autobús travessa després Palau-solità i Plegamans fent les parades corresponents -totes a l’avinguda Catalunya- fins arribar a l’Hospital de Mollet. Aquest és el punt d’inici del recorregut de tornada. Des d’aquí les noves expedicions surten a les 14.45h i a les 15.45h, fan un recorregut per la ciutat de Mollet, travessen Palau-solità i Plegamans per l’avinguda Catalunya i finalitzen a l’estació d’autobusos de Caldes de Montbui. Fins a la instauració d’aquestes noves expedicions no hi havia cap autobús que unís de forma directa les tres poblacions entre les 13.25h i les 16.25h –en sentit Mollet del Vallès- ni entre les 13.45h i les 16.45h –en sentit Caldes de Montbui-.

 

La línia d’autobús Caldes de Montbui – Palau-solità i Plegamans – Mollet del Vallès només funciona els dies feiners de dilluns a divendres.


Imatges relacionades

  • L'autobús de Mollet s'atura a la parada de l'Alzina, a l'av. Catalunya

    L'autobús de Mollet s'atura a la parada de l'Alzina, a l'av. Catalunya

Documentació adjunta

Enllaços relacionats