Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

L'Alcaldessa encapçala una delegació de l'Ajuntament a la fira Municipàlia

30 d'octubre de 2013Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, va encapçalar una delegació de tècnics de l'Ajuntament en la visita que van fer a Municipàlia, una fira que es dedica al sector dels equipaments i els serveis urbans. La comitiva, formada per Padrós i diversos professionals dels serveis tècnics del consistori, va desplaçar-se a Lleida, ciutat que acull el saló, el 23 d'octubre.

 

"L'objectiu de la visita ha estat conèixer les novetats que es presenten als diversos sectors i prendre idees que es puguin aplicar a la nostra vila", resumeix l'Alcaldessa. De l'àmplia oferta que mostren els expositors de Municipàlia, la delegació de l'Ajuntament va parar una atenció especial al mobiliari urbà, contenidors de recollida selectiva, fanals i altres productes elèctrics de baix consum, nous sistemes per potenciar l'estalvi energètic, jocs infantils i instal·lacions per fer exercici a l'aire lliure, senyalització orientativa i novetats vinculades al concepte de 'smart city', com ara dispositius de Wi-Fi o controls digitals i automatitzats de regulació del trànsit i d'anàlisi del mateix.

 

Municipàlia és una fira dedicada a professionals. En l'edició d'enguany, que es va celebrar a Lleida del 22 al 25 d'octubre, va comptar amb uns 20.000 visitants i 325 expositors directes. La fira va organitzar, a més, 25 jornades tècniques, a banda de demostracions pràctiques, presentacions d'empreses, reunions i assemblees professionals.


Imatges relacionades

  • Teresa Padrós -al centre- amb quatre dels tècnics de l'Ajuntament que van acudir amb ella a Municipalia 2013.

    Teresa Padrós -al centre- amb quatre dels tècnics de l'Ajuntament que van acudir amb ella a Municipalia 2013.

Enllaços relacionats