Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

El bus urbà modifica horaris i part del seu recorregut a partir del dilluns 17 de març

14 de març de 2014L'objectiu principal dels canvis és donar servei als alumnes de l'institut que viuen als barris del sud del municipi

 

L'autobús urbà de Palau-solità i Plegamans introdueix modificacions en els horaris i el recorregut d'algunes de les expedicions que circulen de dilluns a divendres. El recorregut i els horaris de l'autobús urbà que circula els dissabtes feiners no experimenta cap canvi.

 

En concret, quatre de les expedicions que s'efectuen de dilluns a divendres allarguen el recorregut fins als barris de Can Periquet, Carrer de Baix, la Plana de Can Maiol, Can Maiol i Tenda Nova. També donaran servei a aquests barris les dues expedicions que només es realitzen els dilluns i dimarts lectius. Aquests canvis "es duen a terme per adaptar el servei de l'autobús urbà als horaris de l'Institut Ramon Casas i Carbó i amb l'objectiu de donar servei als alumnes que hi estudien i satisfer les demandes dels veïns dels barris del sud del municipi, força allunyats del centre", explica el regidor de Transports, Pedro Sánchez.

 

Aquestes modificacions van acompanyades de la instauració de noves parades: dues al carrer St. Joan (Can Periquet i Carrer de Baix); una a la cantonada entre els carrers Boters i Rajolers (Plana de Can Maiol) i dues més a l'av. Catalunya (Can Maiol i Tenda Nova). El perllongament de l'itinerari cap als barris del sud del municipi serà efectiu de dilluns a divendres però només en les expedicions que inicien el recorregut a la plaça Ratapinyada (Can Falguera) a les 07:20, 12:32 i 14:32. També s'aturaran en aquestes noves parades les expedicions que s'efectuen només els dilluns i dimarts lectius: la que s'inicia a les 14.55 a la plaça Ratapinyada i la que comença a les 17:37 des de la parada de l'Institut Ramon Casas i Carbó, a l'av. Diagonal.

 

Els canvis impliquen, d'altra banda, l'eliminació del recorregut que l'autobús feia a la zona sud del barri de la Pineda, on l'ús que se'n feia era molt baix. Això comporta la supressió de les dues parades que hi havia en aquest barri, als carrers Torres i Bages i Camí de Can Pavana.


Imatges relacionades

  • El bus urbà, a la parada de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

    El bus urbà, a la parada de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

  • Una de les noves parades del bus urbà, al carrer Sant Joan.

    Una de les noves parades del bus urbà, al carrer Sant Joan.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats