Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Caminada per descobrir la fauna de l'entorn natural de la vila el 28 de setembre

17 de setembre de 2014 L'excursió, amb guies voluntaris, s'organitza amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura #Mobilitat2014

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza el proper diumenge 28 de setembre una caminada per zones forestals i naturals del municipi, com a acte emmarcat en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que promouen diverses administracions i entitats.

 

Per participar en la caminada, que és gratuïta, cal inscriure-s'hi mitjançant el número de telèfon d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (93.864.80.56) o l'adreça de correu electrònic oficina21@palauplegamans.cat.

 

L'inici de la caminada és a les 09.00h, al parc de l'Hostal del Fum, lloc on també finalitza, aproximadament a les 13.00h. El recorregut, des del parc, transita per la Ronda Verda de la Riera, Santa Magdalena i paratges de la serra de Can Riera. Els caminants aniran acompanyats de guies voluntaris del Grup Local de Barcelona del SEO/Bird Life (Societat Espanyola d'Ornitologia). Ensenyaran com identificar rastres de la fauna i les espècies que viuen en els diversos ecosistemes. També es faran observacions d'ocells.

 

A banda d'això, els participants gaudiran d'una xocolatada abans de sortir. Al final de la caminada hi haurà un taller de creació de menjadores per a ocells. Simultàniament a la caminada, alumnes del batxillerat artístic de l'Institut Ramon Casas i Carbó pintaran un mural amb motius mediambientals a les parets dels lavabos públics de l'Hostal del Fum.

 

Concurs d'Instagram Setmana Mobilitat

A banda de la caminada la ciutadania palauenca pot participar també en una altra iniciativa organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Es tracta del concurs de fotografia 'Apunta't al Clic Mob!', que consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a la xarxa Instagram i amb l'etiqueta #Mobilitat2014. S'hi poden penjar fotografies fins al 30 de setembre.

 

Totes les fotografies presentades podran optar a tres premis generals:

 • 1r premi general: Estada d'una nit per a dues persones a l'hotel Port Ainé, amb forfet d'un dia per a dues persones i entrada al parc lúdic.
 • 2n premi general: Un dia a la Molina per a dues persones, amb forfet de dia i baixada en tubbing per a dues persones.
 • 3r premi general: 2 entrades per a Port Aventura, incloent-hi el transport en tren dins l'àmbit de Catalunya.

 

A més, les fotografies amb etiquetes georeferenciades #mobilitat2014_ATMbarcelona, #mobilitat2014_ATMtarragona, #mobilitat2014_ATMlleida i #mobilitat2014_ATMgirona optaran a un abonament personal de transport públic integrat per a tot l'any 2015.

 

Es pot consultar més informació sobre aquest concurs i altres esdeveniments i iniciatives vinculats a la Setmana de la Mobilitat al web http://mobilitat.gencat.cat/ca/ i mitjançant el canal propi www.facebook.com/setmanadelamobilitat. A Catalunya s'han organitzat més de 550 activitats amb motiu de la Setmana.


Imatges relacionades

 • Bernat pescaire al tram palauenc de la Riera de Caldes, a prop del pont de la carretera de Sabadell.

  Bernat pescaire al tram palauenc de la Riera de Caldes, a prop del pont de la carretera de Sabadell.

 • Gallineta d'aigua al tram palauenc de la Riera de Caldes, al barri de la Pineda.

  Gallineta d'aigua al tram palauenc de la Riera de Caldes, al barri de la Pineda.

 • Família d'ànecs al tram palauenc de la Riera de Caldes.

  Família d'ànecs al tram palauenc de la Riera de Caldes.

 • Ànecs al tram palauenc de la Riera de Caldes, a prop del pont de la Carrerada.

  Ànecs al tram palauenc de la Riera de Caldes, a prop del pont de la Carrerada.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats