Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El bus urbà amplia el recorregut a la Serra de Can Riera per donar millor servei als alumnes de l'institut

9 de març de 2015De dilluns a divendres hi ha 2 itineraris diferents en funció dels horaris de l'institut. Les expedicions de dissabte resten igual

 

L'autobús urbà estrena avui un nou itinerari que s'amplia fins a la Serra de Can Riera, on s'hi han instal·lat 3 noves parades, als carrers Camí de la Serra de Can Riera, Castanyer i St. Llorenç. Aquest recorregut ampliat només funciona en aquelles expedicions que coincideixen amb l'horari de les entrades i sortides de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

 

Així, hi ha 4 expedicions que fan aquest recorregut allargat els dilluns i els dimarts perquè són els dies que l'institut fa classes a la tarda. En canvi, els dimecres, dijous i divendres només hi ha 2 expedicions que fan el recorregut ampliat. Les expedicions de dissabte mantenen el mateix recorregut i el mateix horari que tenien fins ara.

 

Les expedicions allargades, que coincideixen amb els horaris d'entrada i sortida de l'institut, mantenen les parades del bus urbà en barris allunyats del centre: Can Maiol, la Plana de Can Maiol, Tenda Nova, la Pedra Llarga i Montjuïc.

 

En canvi, i a partir d'ara, les expedicions en dies lectius (de dilluns a divendres) que no coincideixen amb els horaris d'entrada i sortida de l'institut escurcen el recorregut que feien fins ara. Així, aquestes expedicions deixen de pujar al barri de Montjuïc.

 

Les expedicions de dissabte, pensades per donar servei als clients del Mercat Setmanal, mantenen el recorregut original. És a dir, sí que pugen al barri de Montjuïc i passen per la Pedra Llarga.