Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre

L'Ajuntament, actor de la declaració del Vallès Occidental cap a la segona reindustralització

28 d'abril de 2015Publicació de la nota de premsa emesa per la Universitat Autònoma de Barcelona: 'La UAB, amb el Vallès Occidental cap a la segona reindustrialització'

 

Els principals agents territorials del Vallès Occidental —ajuntaments, patronals, sindicats, cambres de comerç i universitats— varen presentar, el 24 d'abril, a Terrassa (UPC), el document de propostes de la 'Declaració del Vallès Occidental cap a la segona reindustrialització. Compromís de tothom'.


El 24 d'abril passat va tenir lloc la presentació de les propostes de la 'Declaració del Vallès Occidental cap a la segona reindustrialització. Compromís de tothom'. Aquest document és fruit del treball dut a terme arran del compromís establert, ara fa un any, a la UAB, a la primera 'Declaració del Vallès Occidental cap a la segona reindustrialització', en un consens amplíssim de tot el territori: UAB, UPC, UIC, l'ESDI, Cambra de Comerç de Terrassa, Cambra de Comerç Sabadell, CIESC, PIMEC, UGT, CCOO, els 23 alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental i Col·legi d'Enginyers de Catalunya. Des d'aleshores ençà s'ha continuat el full de ruta iniciat llavors i les cinc comissions emanades de l'acord han finalitzat els seus treballs per establir les prioritats dels cinc eixos establerts: Infraestructures, mobilitat i energia; Especialització en el territori, clústers i internacionalització; Formació, innovació i coneixement; Polítiques de sòl i polígons industrials; i Desenvolupament econòmic i administració pública.

 

La declaració planteja l'execució de 40 propostes concretes, que configuren un catàleg prioritzat de mesures immediates. Un full de ruta que no treu la necessitat de reflexionar i abordar de forma profunda, acorada i concertada el model productiu que es vol pel futur del territori.


Imatges relacionades

  • Imatge publicada al web de la UAB amb l'Alcaldessa Teresa Padrós i altres signants de la Declaració.

    Imatge publicada al web de la UAB amb l'Alcaldessa Teresa Padrós i altres signants de la Declaració.

Documentació adjunta