Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

El bus de la UAB rep un total de 1.328 validacions des de l’inici de la seva circulació

10 d'abril de 2019El bus que va cap a la Universitat Autònoma de Barcelona des de Palau-solità i Plegamans i que va iniciar la seva circulació el passat 11 de febrer ja ha acumulat en els mesos de febrer i març un total de 1.328 validacions.

 

La nova línia inclou 6 parades al nostre municipi amb inici a Sentmenat i també s’atura a Caldes de Montbui i Polinyà. Les parades a Palau-solità i Plegamans són les següents: Av. Catalunya-Dalt, Avinguda Catalunya-L’Alzina, Avinguda Catalunya-Can Cortès, Avinguda Catalunya-Can Llonch, Avinguda Cataluna-Can Maiol i Avinguda Països Catalans.

 

El trajecte dura uns 40 minuts de mitjana des de Palau-solità i Plegamans a la UAB, menys de la meitat que es triga ara amb les combinacions de bus i tren. Per poder utilitzar el servei, els viatgers podran fer servir el bitllet senzill de 2 zones (3,10€), qualsevol de les targetes del sistema tarifari integrat (T-10, T-50/30, T-70/30, T-MES, etc) o la targeta de l’empresa d’autobusos Sagalés S-2 (16,25€).

 

El bus inicia el trajecte a Sentmenat a les 7.20h, i passa per Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà. Té com a destinació la facultats de Ciències i Biociències, Lletres i Psicologia, Educació, Veterinària i Rectorat, FGC-Eix Central, Eix Central, Enginyeria-SAF, Eureka, Medicina i Ciències de la Comunicació, Vila Universitària Sud, Vila Universitària Nord. La sortida del primer bus des de Palau-solità i Plegamans és a les 7.44h a l’Avinguda Catalunya-Dalt

 

Els autobusos des de la nostra vila també surten d’anada a les 13.59 i a les 17.44h. En sentit contrari, amb sortida des de la UAB, l’horari és a les 8.24h, les 14.39h i les 18.24h. Les expedicions es fan amb coordinació amb els horaris lectius, amb l’objectiu de millorar els desplaçaments d’alumnes i personal de la UAB.


Imatges relacionades

  • Autobús de Sagalés

    Autobús de Sagalés