Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

Les obres a la rotonda de la C-59 provocaran afectacions al trànsit la setmana vinent

6 de març de 2020La propera setmana des del dia 9 al 15 de març, amb motiu de les obres a la rotonda de la C-59 hi haurà diverses afectacions de trànsit. Es preveu un tall d’un carril o més d’un carril de circulació amb pas alternatiu o desviaments en ambdós sentits i que es visualitzaran amb senyalització fixa o mòbil.

 

Aquests treballs estan englobats dins del projecte de construcció d’un carril segregat que permeti als vehicles que circulen pel tram de la variant de Palau-solità i Plegamans de la C-59 seguir en direcció a Caldes sense haver d’entrar a la rotonda.

 

També està prevista la construcció d’una segona fase que correspondrà a un ramal per als cotxes que provenen de Palau-solità i Plegamans per la carretera B-143 i s’incorporen a la carretera C-59 en direcció Barcelona. Els treballs inclouen a més la desviació de serveis, canvis de senyalització, tanques i drenatges.

 

Amb aquesta mesura, es preveu la descongestió del trànsit en aquest punt, on són habituals les retencions al matí en direcció cap a Barcelona i, a la tarda, en direcció Caldes (amb cues de fins a 200 metres en les dues entrades a la rotonda).

 

El projecte té un pressupost de 711.000 euros i va estar adjudicada a l’empresa AGUSTÍ Y MASOLIVER, S.A.


Imatges relacionades

  • Rotonda de la C-59 a Palau-solità i Plegamans

    Rotonda de la C-59 a Palau-solità i Plegamans