Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Entrega gratuïta de mascaretes per infants i per a persones usuàries del transport públic

6 de maig de 2020El nou repartiment del material es farà aquest divendres 8 de maig

 

L'Ajuntament de la Palau-solità i Plegamans realitzarà aquest divendres 8 de maig una segona entrega de mascaretes de forma gratuïta a les persones que utilitzin el transport públic. La nova entrega tindrà lloc a l'auditori de la Comissaria de la Policia Local, de 10 a 12 h i de 17 a 19 h. I només se'n farà dispensació a aquelles persones residents a Palau-solità i Plegamans i que siguin usuàries del transport públic.

 

Per rebre el material, hauran d'acreditar, amb documentació, que resideixen al municipi, així com aportar un títol d'abonament de transport.

 

La Policia Local i membres de Protecció Civil, ja van fer un primer repartiment de mascaretes aquest dilluns entre les persones que agafaven tant el bus urbà com l'interurbà, just el dia que començava l'obligatorietat de dur aquest material de protecció al transport públic. Els agents i Protecció Civil disposaven de 2.500 mascaretes entregades per la Generalitat al consistori.

 

Entrega gratuïta a infants

L'Ajuntament també farà entrega de 2.585 mascaretes gratuïtes més als infants menors d'edat nascuts entre el 31 de desembre de 2002 i l'1 de gener de 2016. El repartiment també es farà aquest divendres 8 de maig, en aquest cas, a la pista semicoberta.

 

L'horari per poder anar a recollir-les és de 9 a 13 h i de 16 a 20 h. S'habilitaran diferents taules amb el material per evitar aglomeracions. Les famílies han d'anar a buscar aquest element de protecció sempre respectant les distàncies de seguretat exigides.


Imatges relacionades

  • Repartiment gratuït de mascaretes

    Repartiment gratuït de mascaretes

  • Comissaria de la Policia Local

    Comissaria de la Policia Local

  • Pista Coberta del Pavellò Maria Víctor

    Pista Coberta del Pavellò Maria Víctor