Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

La mobilitat amb Barcelona està permesa des d'avui malgrat continuar en Fase 1

1 de juny de 2020Els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans podran anar a la Ciutat Comtal després de la unificació de les tres regions sanitàries de l'Àrea Metropolitana

 

Des d'aquest dilluns 1 de juny, els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans ja podran desplaçar-se a la ciutat de Barcelona per visitar i reunir-se amb amics i familiars, que fins ara estava prohibit. El Ministeri de Sanitat va acceptar la proposta de la Generalitat d’unificar les tres regions sanitàries (Nord, Sud  Barcelona) i, per tant, estarà permesa la mobilitat entre tots els municipis que les conformen, que es mantindran en FASE 1.

 

Cal recordar però, que la vila seguirà a la fase 1 com Barcelona així com tota la seva àrea metropolitana i Lleida, mentre que les regions de Girona, Catalunya Central, l'Alt Penedès i el Garraf passen a la fase 2 i se sumen al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu i Aran que ja hi eren la setmana passada.

 

Tot i aquest nou avanç en matèria de mobilitat, a Palau-solità i Plegamans es mantindran totes les mesures i activitats que es podien fer fins ara.  D'aquesta manera, les sortides al carrer si són per fer esport o passejar hauran de ser durant les franges horàries establertes, de 6 h a 10 h i de 20 h a 23h, mentre que si és per anar a comprar, assistir a un comerç, local de restauració o establiment autoritzat a obrir o visitar a una altra persona, podrà ser a qualsevol hora. 

 

Els bars i restaurants seguiran oberts només amb la terrassa, a un màxim d'aforament del 50% i només es permetrà grups de 10 persones, igual que les reunions i visites amb amics i familiars dins d'un domicili. Les mesures de seguretat seguiran sent les mateixes, 2 metres de separació i amb l'ús de mascareta obligatori pels majors de 6 anys, sempre que no es pugui mantenir aquesta distància de seguretat. 


Imatges relacionades

  • Carretera entrada a la vila

    Carretera entrada a la vila