Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre

Amb la targeta T-16 els infants i joves de la vila d’entre 4 i 16 anys podran gaudir del bus urbà gratuïtament

2 de setembre de 2020La targeta és gratuïta i no té cap cost d’emissió i gestió i comporta viatges il·limitats dins la zona tarifària on es resideixi

 

La T-16 és un títol de transport per a infants i joves des dels 4 anys i fins al 31 de desembre de l’any que compleixin els 16 anys. Aquesta targeta té un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on es resideixi.

 

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/llibre de família, que s’ha de validar cada viatge i només la pot fer servir el nen o nena titular. La targeta és totalment gratuïta i no té cap cost cost d’emissió i gestió.

 

Per Palau-solità i Plegamans serà molt útil pels usuaris del bus urbà, i a més per desplaçar-se a les poblacions veïnes que conformen la Zona 2D com La Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Santa Perpètua de Mogoda i Vallromanes.

 

Per obtenir la targeta s’ha d’accedir al següent enllaç i seguir tots els passos indicats. També en aquesta notícia s’adjunta un vídeo explicatiu de com fer la sol·licitud.


Imatges relacionades

  • Targeta T16

    Targeta T16

Vídeos adjunts

  • Sol·licitud T16