Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

S'implanta una targeta que permetrà als més joves utilitzar gratuïtament el transport públic

3 de juliol de 2009 

El Ple municipal del passat 25 de juny va aprovar un acord d'adhesió a la promoció de la targeta T-12 que permetrà als joves menors de dotze anys utilitzar el transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona de forma gratuïta.

 

L'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM) aprovà al desembre del 2008 la creació de la targeta T-12 Infant, títol anual, gratuït i de viatges il•limitats, per tal d'afavorir l'ús del transport públic entre els més joves en els seus desplaçaments quotidians.

Aquesta targeta s'haurà de demanar expressament, és d'ús personal i intransferible, s'ha d'acompanyar del DNI o d'una identificació similar del titular, i té una validesa d'un any sense limitació de viatges. L'usuari la pot fer servir en els serveis públics de transport integrats dins del Sistema d'Integració Tarifària (SIT), dins de la seva zona tarifària on l'usuari té la seva residència. L'ATM ha aprovat ja el seu reglament de funcionament i ha marcat el 15 de setembre com a data de posta en marxa d'aquest títol.

 

 

Amb aquesta adhesió l'Ajuntament es compromet a promocionar i publicitar l'ús de la targeta T-12; informar i ajudar els palauencs i palauenques en l'emplenament dels fulls de sol•licituds; fer una tramesa general a tots els beneficiaris empadronats adjuntant una carta de presentació, els fulls de sol•licitud i un sobre amb l'adreça de l'AMTU amb el franqueig pagat; informar de l'estat de tramitació de les respectives targetes a través d'un accés informàtic a la xarxa de la targeta T-12 de l'ATM; i distribuir les targetes definitives als joves palauencs que l'hagin sol•licitat.

 

 

Cal dir que l'Ajuntament ja ha fet efectiu l'enviament de les cartes informatives als potencials beneficiaris del poble (joves d'entre 4 i 12 anys) per tal que el procés de demanda de la targeta segueixi el curs adequat.

 

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans segueix treballant per donar resposta als dèficits i mancances que arrossega el nostre poble en matèria de transport i mobilitat.

 

 


Imatges relacionades

  • NOva linia de Bus

    NOva linia de Bus